Χαρά Παππά – Μπουράκ Χακί: Όλη η αλήθεια για τον χωρισμό τους

Χαρά Παππά – Μπουράκ Χακί: Όλη η αλήθεια για τον χωρισμό τους
Χαρά Παππά - Μπουράκ Χακί Instagram / @Hara Pappa

Χώρισαν ο διάσημος Τούρκος ηθοποιός και το νεαρό μοντέλο από το GNTM, μετά από 3,5 χρόνια σχέσης. Ο Μπουράκ Χακί ανέφερε τους λόγους πίσω από την απόφασή τους.

Χώρισαν μετά από σχεδόν 4 χρόνια σχέσης η Χαρά Παππά και ο Μπουράκ Χακί, ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της σόουμπιζ, με την είδηση να κάνει τον γύρο του διαδικτύου στην Τουρκία.

Ο διάσημος Τούρκος ηθοποιός και το νεαρό μοντέλο, που γνωρίσαμε μέσα από το GNTM, διατηρούσαν σχέση για 3,5 χρόνια και ήταν ιδιαίτερα ευτυχισμένοι. Πριν τη συμμετοχή της στο ριάλιτι μοντέλων η Χαρά Παππά είχε μετακομίσει, μάλιστα, στην Κωνσταντινούπολη, για να είναι κοντά στον αγαπημένο της, ενώ μετά από το GTNM. υπήρχε η σκέψη ο Μπουρακ Χακί να έρθει στην Ελλάδα μόνιμα.

Οι δυο τους είχαν διαφορά ηλικίας 22 χρόνια, ωστόσο, αυτό ποτέ δεν στάθηυκε εμπόδιο στην σχέση τους, ενώ τον τελευταίο καιρό ήταν έντονες οι φήμες πως οι δυο τους θα παντρεύονταν. Τελικά, το ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους, κάτι που επιβεβαίωσε και ο ίδιος ο Μπουράκ Χακί σε τουρκικό μέσο, εξηγώντας τους λόγους πίσω από τον χωρισμό τους και βάζοντας τέλος στα σενάρια περί τρίτου προσώπου.

Όπως αναφέρει η Hurriyet, ο 48χρονος ηθοποιός έχει δηλώσει για τον χωρισμό τους σε τουρκικά μέσα:

Χωρίσαμε με τη Χαρά. Δεν υπάρχει εξαπάτηση και τρίτο πρόσωπο. Η απόσταση μεταξύ μας κατά τη διάρκεια της πανδημίας, μας έκανε να πάρουμε μια τέτοια απόφαση. Είχαμε την πρόθεση να παντρευτούμε, αλλά όταν καθίσαμε και μιλήσαμε λεπτομερώς, αποφασίσαμε ότι αυτό δεν θα γίνει συμβεί. πρεπε να πάω στην Ελλάδα, αλλά δεν γινόταν και με την απόσταση -λόγω της καραντίνας- η σχέση μας “πάγωσε”. Ήταν δύσκολο για τη Χαρά που έζησε 2 χρόνια στην Τουρκία να τελειοποιήσει τα αγγλικά της και να υπάρχουν ευκαιρίες για τη δουλειά της. Φυσικά και στεναχωρήθηκα από το χωρισμό μας, αλλά πιστεύω ότι είναι η πιο σωστή απόφαση και για τους δυο μας”.

Στο μεταξύ, ο Μπουράκ Χακί διέγραψε τις κοινές τους φωτογραφίες από το Instagram, κρατώντας μόνο μία, ενώ η Χαρά Παππά προχώρησε στην ίδια κίνηση κρατώντας τρεις φωτογραφίες τους.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα