Χωρισμός σοκ στην ελληνική σόου-μπιζ: Μαραντίνης - Χρηστίδου δεν είναι πια μαζί

Χωρίζουν Μαραντίνης - Χρηστιδου
Χωρίζουν Μαραντίνης - Χρηστιδου PANORAMA PRESS

Με μία ανακοίνωση στο Instagram, η τηλεπαρουσιάστρια ανακοίνωσε ότι το χωρισμό της από τον frontman των Onirama μετά από εννέα χρόνια γάμου.

Υπήρξαν ένα από τα πιο πολυφωτογραφημένα και αγαπημένα ζευγάρια στην ελληνική σόου μπίζνες. Ύστερα από 13 χρόνια σχέσης, εννέα χρόνια γάμου και δύο παιδιά, ο Θοδωρής Μαραντίνης και η Σίσσυ Χρηστίδου δεν είναι πια μαζί.

Τη δυσάρεστη ανακοίνωση έκανε η ίδια η κοκκινομάλλα τηλεπαρουσιάστρια, με ανάρτηση που έκανε στο Instagram, τονίζοντας ότι θα παραμείνουν πάντα οικογένεια, ως αφοσιωμένοι γονείς, έστω και κάτω από μια νέα δομή και ζητώντας διακριτικότητα σε αυτή τη "νέα αρχή".

Ειδικότερα, στην ανάρτηση της η Σίσσυ Χρηστίδου έγραψε:

“Μέσα σε αυτά τα χρόνια της κοινής μας πορείας, έχετε δείξει απίστευτη αγάπη για εμάς και έχετε σταθεί δίπλα μας σε κάθε χαρά και λύπη μας. Είναι ιδιαίτερα αμήχανο που φτάνουμε μέσα από εδώ να ανακοινώνουμε κάτι τόσο προσωπικό αλλά αυτό συνεπάγεται της δουλειάς που έχουμε επιλέξει να κάνουμε και αγαπάμε τόσο πολύ, αλλά και του σεβασμού που τρέφουμε για όλους εσάς.

Αποφασίσαμε από κοινού να χωρίσουμε τους δρόμους μας σαν ζευγάρι, μετά από 13 χρόνια κοινής πορείας και 9 χρόνια γάμου. Αυτή τη δύσκολη απόφαση την πήραμε ύστερα από πολύ μεγάλη προσπάθεια, ώριμη σκέψη και πάντα μέσα από το πρίσμα της αδιαμφισβήτητης αγάπης που μοιραζόμαστε για τα δύο μας παιδιά, για τα οποία ασφαλώς και παραμένουμε ενωμένοι και αφοσιωμένοι γονείς, διατηρώντας την οικογένειά μας κάτω από μια νέα, πρωτόγνωρη για εμάς, δομή.

Στέλνουμε την αγάπη μας σε όλους και ευχαριστούμε εκ των προτέρων, για την διακριτικότητά σας απέναντι στην οικογένειά μας, σ’ αυτή τη νέα της αρχή.

Θοδωρής & Σίσσυ"


ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Η Σίσσυ Χρηστίδου ήταν μια τραπεζική υπάλληλος που μαράζωνε

Ένα μπράβο στον Θοδωρή Μαραντίνη - Τι είπε για τα "κιλά" της Σίσσυς Χρηστίδου

Χρηστίδου: Μου είπαν ότι θα έχω Βασάλο στην εκπομπή και ξενέρωσα

SHARE:

24Media Network