Χρανιώτης: Ο Τανιμανίδης δεν ενδιαφέρεται για τη ζωή μου, ούτε εγώ για τη δική του

Χρανιώτης: Ο Τανιμανίδης δεν ενδιαφέρεται για τη ζωή μου, ούτε εγώ για τη δική του

Για τον τρόπο με τον οποίον αντιλαμβάνεται και νιώθει κοντά του τις γυναίκες, αλλά και για το unfollow στον Σάκη Τανιμανίδη στο Instagram, μίλησε ο αγαπημένος ηθοποιός Γιώργος Χρανιώτης.

Ο ηθοποιός Γιώργος Χρανιώτης μίλησε στην κάμερα της Φωλιάς των Κου Κου για τα επαγγελματικά του, για το πώς βλέπει το γυναικείο φύλο, για τα κοριτσίστικα παιχνίδια που έπαιζε μικρός, αλλά και για το unfollow που έκανε στον Σάκη Τανιμανίδη στο Instagram.

Αναφέρθηκε στη γυναικεία πλευρά που αισθάνεται ότι έχει, λέγοντας χαρακτηριστικά:

“Νομίζω ότι έχω αξιοποιήσει και την αντρική και τη γυναικεία πλευρά του χαρακτήρα μου. Δεν ήμουν καλός στο ποδόσφαιρο, όποτε δεν είχα επιτυχία στα κορίτσια και δεν ήμουν δημοφιλής. Αισθανόμουν πάντα ότι, πέρα από την ερωτική επιθυμία, είχα μια βαθύτερη ανάγκη να έρθω κοντά με το γυναικείο φύλο. Ίσως ασυνείδητα έπαιζα με κοριτσίστικα παιχνίδια για να έρθω πιο κοντά στα κορίτσια. Τελευταία έχω αρχίσει να καταλαβαίνω τι σημαίνει γυναικεία περίοδος. Επειδή δεν είχα συζήσει για καιρό με γυναίκα δεν είχα παρατηρήσει πως μεταμορφώνεστε στην περίοδο!”

Όσον αφορά στη σχέση του με τον Τανιμανίδη, με τον οποίο έζησαν μαζί και στο Survivor, ο ίδιος ως παίκτης και ο Σάκης ως παρουσιαστής, είπε:

Δεν έχουμε τσακωθεί με τον Σάκη Τανιμανίδη, αλλά στο Instagram ακολουθώ ανθρώπους που έχω σχέση ή είναι μακριά και τους θαυμάζω απεριόριστα. Με τον Σάκη δεν κρατήσαμε επαφή, δεν είμαστε φίλοι! Ο Σάκης Τανιμανίδης δεν ενδιαφέρεται ουσιαστικά για τη ζωή μου, ούτε εγώ για τη δική του και αποφάσισα να μην κοροϊδευόμαστε τους εαυτούς μας!”

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα