Χριστίνα Μπόμπα: Έφτασα κοντά στη μήνυση μετά την περιπέτεια με τον κορονοϊό

Χριστίνα Μπόμπα: Έφτασα κοντά στη μήνυση μετά την περιπέτεια με τον κορονοϊό
Χριστίνα Μπόμπα Instagram

Η Χριστίνα Μπόμπα βρέθηκε καλεσμένη στο "The 2Night Show" και μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για όλα.

Για τα παιδικά της χρόνια, το διαζύγιο των γονιών της, καθώς και για τον άντρα της ζωής της, τον Σάκη Τανιμανίδη μίλησε η Χριστίνα Μπόμπα που βρέθηκε καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου και την εκπομπή “The 2Night Show” , το βράδυ της Τετάρτης.

Στην ερώτηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου πώς αισθάνεται που πολλοί την χαρακτηρίζουν ως “το κορίτσι του Σάκη”, η Χριστίνα Μπόμπα απάντησε τα εξής: “Δεν θέλω να το αποτινάξω γιατί το τιμώ και μου αρέσει. Αλλά στην πορεία των χρόνων που είσαι προβεβλημένος περνάς από διαφορες φάσεις που αντιμετωπίζεις κάποιο θέμα. Στην πορεία των χρόνων κατάλαβα ότι στη ζωή πρέπει να κάνεις αυτό που αγαπάς και να μην σε νοιάζει η γνώμη των άλλων. Είμαι η γυναίκα του Σάκη, αλλά είμαι και πολλά άλλα πράγματα. Αλλά η αλήθεια είναι ότι από εκεί με έμαθε ο κόσμος”.

Στη συνέχεια μίλησε για την εμπερία της με τον κορονοϊό, αλλά και για τα όσα γράφτηκαν για εκείνη.

“Ήμουν άρρωστη. Αφού τα σκέφτονταν έτσι, θα είναι απλά κολλημένοι και θα λένε τα ίδια πάντα. Για μένα θα ήταν εύκολο να μην πω ότι είχα κορονοϊό. Το έκανα για να πω στον κόσμο ότι πρέπει να προσέξει περισσότερο. Τώρα πλέον όποιος με βλέπει θέλει να με αγκαλιάσει γιατί δεν φοβούνται μην κολλήσουν, αν και ακόμη δεν γνωρίζουμε. Οι γονείς μου το βίωσαν αρκετά παρά το ότι είχαμε να ειδωθούμε καιρό. Δεν απαντάω σε όσα γράφουν για εμένα. Στο θέμα του κορονοϊού γράφανε τρελά πράγματα. Είχαμε πει πως είμαστε άρρωστοι, πήραν φωτογραφίες μας παλιές και έγραψαν ότι πάμε βόλτες στο Σύνταγμα. Μου ήρθε να κάνω μήνυση”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα