Χρήστος Δάντης: Ανοιχτό το ενδεχόμενο να κινηθεί νομικά εναντίον του Σπύρου Μαρτίκα

Χρήστος Δάντης: Ανοιχτό το ενδεχόμενο να κινηθεί νομικά εναντίον του Σπύρου Μαρτίκα
Ο Χρήστος Δάντης Instagram@christosdantis

Οι δηλώσεις του Σπύρου Μαρτίκα περί "βιτρίνας" που εξόργισαν τον γνωστό τραγουδιστή. "Θα με συμβουλεύσουν οι νομικοί μου πώς να κινηθώ απέναντι στις δηλώσεις του", δήλωσε ο Χρήστος Δάντης.

Έτοιμος να κινηθεί νομικά εναντίον του πρώην παίκτη του Survivor, Σπύρου Μαρτίκα, ο οποίος αποχώρησε από το reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ μετά από 12 φορές που βρέθηκε υποψήφιος, δηλώνει ο Χρήστος Δάντης.

Αφορμή φαίνεται πως αποτέλεσαν οι ιδιαίτερα καυστικές και εμπρηστικές δηλώσεις του φαρμακοποιού κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, εναντίον της συμπαίκτριάς του Ασημίνας Χατζηανδρέου αλλά και του συντρόφου της Χρήστου Δάντη, κάνοντας λόγο μάλιστα για “βιτρίνα”.

Η συγκεκριμένη δήλωση προκάλεσε την άμεση αντίδραση του τραγουδιστή, ο οποίος υπερασπίστηκε τον εαυτό του, αλλά και την αγαπημένη του, δίνοντας μέσω του Instagram μία σκληρή απάντηση, κάνοντας λόγο και για αντιδικία.

«Αγαπητέ δεν ξέρεις μεγάλος άνδρας ότι η λέξη “βιτρίνα” δίπλα σε ένα επίθετο είναι λόγος αντιδικίας; Κρίμα, νόμιζα πως είσαι ευφυής», έγραψε στο Instagram ο τραγουδιστής για τον Σπύρο Μαρτίκα.

Ερωτηθείς από δημοσιογράφο σχετικά, ο Χρήστος Δάντης άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να κινηθεί νομικά εναντίον του παίκτη του Survivor λέγοντας πως “κοιτάξτε δεν ξέρω, θα ασχοληθούν οι νομικοί μου με το θέμα. Ό, τι με συμβουλέψουν θα κάνω. Καμιά φορά λέμε κάτι και μπορεί να εννοούμε κάτι άλλο. Αυτό που λέμε όμως έχει σημασία γιατί το βλέπει και ο κόσμος και μπορεί να το εκλάβει ο καθένας όπως θέλει. Οι συγκεκριμένες κουβέντες είναι βαρύτατες. Θα δω, θα το σκεφτώ“, ανέφερε χαρακτηριστικά ο γνωστός τραγουδιστής μιλώντας στην κάμερα του Open.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα