Χρύσα Παπά: “Δεν με φλερτάρουν οι άνδρες – Είμαι vegan”

Χρύσα Παπά: “Δεν με φλερτάρουν οι άνδρες – Είμαι vegan”
Η Χρύσα Παπά GLOMEX - MEGA TV

Η ηθοποιός Χρύσα Παπά μίλησε για την προσωπική της ζωή, αλλά και για τις διαφορετικές πτυχές της καριέρας της. Η ιδιαίτερη σχέση με το φλερτ και η απόφαση να γίνει vegan.

Συνέντευξη στην Ελένη Μενεγάκη παραχώρησε το μεσημέρι της Τετάρτης η Χρύσα Παπά, με την ηθοποιό να αποκαλύπτει όλες τις εξελίξεις του ρόλου της στη “Γη της Ελιάς”.

Η ηθοποιός παραδέχτηκε ότι κάνει το πρώτο βήμα με έναν άνδρα, αλλά στην αρχή της σχέσης προστατεύει την προσωπική της ζωή. Η ίδια μάλιστα παραδέχτηκε ότι οι άνδρες διστάζουν να την φλερτάρουν.

«Τα τελευταία χρόνια οι άνδρες διστάζουν να μου μιλήσουν ή με πλησιάζουν γιατί με αναγνωρίζουν. Κάνω το πρώτο βήμα, αλλά φροντίζω να το αποφεύγω γιατί είναι πολύ ωραίο να κάνει το πρώτο βήμα ένας άνδρας. Στην αρχή μίας σχέσης προστατεύω την ερωτική μου ζωή από τις κάμερες, ακόμα και από τον περίγυρό μου», είπε αρχικά η ηθοποιός.

Ενώ για τη δημοσιότητα που γνώρισε μετά τα “Μυστικά της Εδέμ”, η ίδια δήλωσε: «Κάποιες φορές με ενοχλούν τα αδιάκριτα βλέμματα που θα πέσουν πάνω μου όταν είμαι έξω για φαγητό ή ποτό. Κάποιοι “φίλοι” απομακρύνθηκαν από κοντά μου όταν άρχισα να κάνω επαγγελματικές επιτυχίες. Στην αρχή στεναχωριόμουν, τώρα αδιαφορώ».

Στον ελεύθερό της χρόνο η Χρύσα Παπά μαγειρεύει, γυμνάζεται και ζωγραφίζει, ενώ δήλωσε πως δεν ήταν δύσκολη η απόφαση να γίνει vegan.

«Στη ζωή μου κυκλοφορώ τελείως χάλια, φοράω ό,τι να ‘ναι, δεν με ενδιαφέρει. Έτσι, μου αρέσει. Κάνω πολλά πράγματα. Μαγειρεύω, ζωγραφίζω. Είμαι vegan και είμαι πολύ περήφανη για αυτό. Δεν νομίζω ότι γεννήθηκα για να κάνω αυτό το επάγγελμα. Έχω σπουδάσει μουσικοθεραπεία, αλλά η ψυχή μου χαίρεται με την υποκριτική. Νιώθω πολλή χαρά που είμαι στην σειρά “Η Γη της Ελιάς” και που είμαι ξανά στο MEGA μετά από τόσα χρόνια».

Τέλος, η Χρύσα Παπά προχώρησε σε αποκαλύψεις για τον ρόλο της στη “Γη της Ελιάς”: «Θα συμβεί κάτι πολύ ωραίο στη ζωή της Εύας και θα κάνει αρκετές προσπάθειες για να τα ξαναβρεί με τον Στάθη».

Δείτε παρακάτω όσα δήλωσε ο ηθοποιός:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα