Δέκα φορές που λατρέψαμε τον Γιάννη Μπέζο στην τηλεόραση. Ψήφισε τον καλύτερο ρόλο του ever

Δέκα φορές που λατρέψαμε τον Γιάννη Μπέζο στην τηλεόραση. Ψήφισε τον καλύτερο ρόλο του ever

Από το Γιάννη των Απαράδεκτων, στο Σμήναρχο Κάκαλο και το Ζάχο Δόγκανο μια αναδρομή στις δουλειές του ηθοποιού αποδεικνύει γιατί είναι ο πιο δημοφιλής στην ιστορία της ιδιωτικής τηλεόρασης. Ποιος ρόλος όμως σας έμεινε αξέχαστος; ΨΗΦΙΣΤΕ (vid)

Είναι ο Γιάννης Μπέζος ο δημοφιλέστερος ηθοποιός της χρυσής περιόδου της ιδιωτικής τηλεόρασης; Η πορεία του στους πίνακες τηλεθέασης, αλλά και τα αναρίθμητα σίριαλ στα οποία έχει πρωταγωνιστήσει, συνηγορούν με κάθε τρόπο στο να απαντήσει κανείς καταφατικά. Από τα πρώτα της βήματα, τότε που η παρέα των Απαράδεκτων έγραφε ιστορία, ως την πιο πρόσφατη κωμική σειρά πριν η κρίση ερημοποιήσει την τηλεόραση από ελληνικές παραγωγές - το Ευτυχισμένοι Μαζί - ο Γιάννης Μπέζος βρισκόταν συνέχεια εκεί.

Συγκεντρώσαμε τους αμιγώς κωμικούς ρόλους του ηθοποιού σε ένα mash up βίντεο που περικλείει 27 χρόνια τηλεόρασης και σου θυμίζουμε γιατί πέρσι τέτοια εποχή αναδείκνυες το Γιάννη Μπέζο καλύτερο ηθοποιό όλων των εποχών στην ιστορία των ιδιωτικών καναλιών στην μεγάλη ψηφοφορία του NEWS 247.

Και αφού πήρες μια γεύση, τι θα έλεγες να επιλέξεις και το ρόλο εκείνο που κατά τη γνώμη σου επισκιάζει κατά πολύ τους υπόλοιπους που έχει υποδυθεί κατά καιρούς ο Γιάννης Μπέζος;

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

25 χρόνια ιδιωτική τηλεόραση: Ψηφίστε τον αγαπημένο σας κωμικό ηθοποιό

25 χρόνια ιδιωτική τηλεόραση: Οι νικητές που αναδείξατε εσείς στη μεγάλη ψηφοφορία του NEWS 247

SHARE:

24Media Network