Δεν είναι τρολιά. Ο μετρ του τρόμου John Carpenter 'ζωντανά' στη Ρούλα Κορομηλά

Δεν είναι τρολιά. Ο μετρ του τρόμου John Carpenter 'ζωντανά' στη Ρούλα Κορομηλά

Ο θρυλικός σκηνοθέτης που αποκαλείται και "μετρ του τρόμου", John Carpenter εμφανίστηκε στο "Μπράβο Ρούλα". Και μία από τις ερωτήσεις που δέχθηκε, μάλλον τον ενόχλησε ελαφρώς (Vid)

Ο σκηνοθέτης John Carpenter ήρθε για πρώτη φορά στην Ελλάδα, για ένα ζωντανό σόου, στο Piraeus 117 Academy, την Παρασκευή 27 Μαΐου.

Σκηνοθέτης, σεναριογράφος, παραγωγός, μοντέρ και συνθέτης, μια από τις πιο σημαντικές κινηματογραφικές μορφές, ο John Carpenter, παρέα με τη μπάντα του συνδύασε τον φιλμικό τρόμο με τη μουσική που ο ίδιος έχει συνθέσει, παρουσιάζοντας δύο μοναδικές μουσικές παραστάσεις, με μουσικά θέματα από τις ταινίες του και τον πρώτο προσωπικό του δίσκο, με τίτλο «Lost themes».

Λίγο μετά το τέλος των παραστάσεων του, ο ίδιος εμφανίστηκε στην εκπομπή της Ρούλας Κορομηλά, αποδεχόμενος την πρόσκληση της.

Η ανακοίνωση της εκπομπής ήταν η εξής:

Είστε έτοιμοι για τον άρχοντα του τρόμου; Ο John Carpenter έρχεται αποψε στο ΜΠΡΑΒΟ ΡΟΥΛΑ.

Σκηνοθέτης, σεναριογράφος, παραγωγός, μοντέρ, συνθέτης μα πάνω από όλα δημιουργός.

Αναμφίβολα μια από τις πιο σημαντικές κινηματογραφικές φυσιογνωμίες όλων των εποχών, άλλωστε τα κατορθώματα του στην μεγάλη οθόνη μιλούν από μόνα τους: «Απόδραση από την Νέα Υόρκη», «Ομίχλη», «Επίθεση στο σταθμό 13», «The Thing», «Christine», «Starman», «They Live» και φυσικά το αριστούργημα του «Η Νύχτα με τις μάσκες».

Ιδού και το βίντεο:

SHARE:

24Media Network