Despacito: Ποιο είναι το κορίτσι που μας έκαψε

Despacito: Ποιο είναι το κορίτσι που μας έκαψε

Το Despacito είναι το τραγούδι της χρονιάς αλλά η Zuleyka Rivera κλέβει με πολύ μεγάλη άνεση τις εντυπώσεις

Τι κι αν το Despacito ακούγεται παντού και έχει πάνω από 2,5 δισεκατομμύρια views στο YouTube, το κεντρικό θέμα, η απόλυτη πρωταγωνίστρια και το πρόσωπο που έχει τραβήξει τα βλέμματα και έχει κλέψει τις εντυπώσεις, είναι η Zuleyka Rivera.

Ή αλλιώς, η εντυπωσιακή Miss Universe 2006.

Η Zuleyka Rivera Mendoza όπως είναι το πλήρες όνομα της είχε στεφθεί βασίλισσα της ομορφιάς στις 23 Ιουλίου του 2006 στο Λος Άντζελες. Η 30χρονη από το Πουέρτο Ρίκο είχε λιποθυμήσει μάλιστα εκείνο το βράδυ κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, λίγο μετά τη στέψη της, προκαλώντας αναστάτωση στους διοργανωτές. Η Mendoza ήταν η νεαρότερη ανάμεσα στις 86 υποψήφιες των καλλιστείων. Σήμερα, είναι ηθοποιός και πρωταγωνιστεί σε τηλεοπτικές σαπουνόπερες, ενώ είναι και παρουσιάστρια στην τηλεόραση της χώρας της. Αξίζει να σημειωθεί ότι το μοντέλο και ηθοποιός συνεργάζεται με τον Έλληνα στυλίστα Πάνο Σταυριανό, το γραφείο του οποίου είναι στο Μαΐάμι.

Στον Instagram λογαριασμό της συγκεντρώνει πάνω από 824 χιλιάδες followers και οι φωτογραφίες που αναρτά, είναι άκρως αποκαλυπτικές. Πάρτε μια ιδέα παρακάτω…

Στα του τραγουδιού τώρα, η Erika Ender που έχει συνθέσει το Despacito μαζί με τον Fonsi, είναι η ίδια που έχει γράψει και το Bailando του Enrique Iglesias. Επίσης, το Despacito είναι το πρώτο ισπανόφωνο κομμάτι που καταφέρνει να φτάσει στο Νο. 1 του Billboard μετά το θρυλικό Macarena του 1996.

Για το τέλος σας κρατήσαμε τη μικρή Niana που χορεύει Despacito παντού. Κι όταν λέμε παντού, εννοούμε παντού.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα