Δέσποινα Μοιραράκη για πτώχευση: Εγώ τη βασιλεία μου δεν τη χάνω – Μου έμειναν τα μαλλιά στο χέρι

Δέσποινα Μοιραράκη για πτώχευση: Εγώ τη βασιλεία μου δεν τη χάνω – Μου έμειναν τα μαλλιά στο χέρι
Δέσποινα Μοιραράκη

Πιο αποκαλυπτική από ποτέ, η επονομαζόμενη "βασίλισσα των χαλιών" μίλησε ανοιχτά για την αίτηση πτώχευσης της επιχείρησής της και τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπισε, ενώ αποκάλυψε άγνωστες πτυχές από την προσωπική ζωή της.

Να ξεκαθαρίσει το τοπίο μετά τα πρόσφατα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για πτώχευση της επιχείρησής της επιχείρησε η Δέσποινα Μοιραράκη, ως καλεσμένη της Ελεονώρας Μελέτη στην εκπομπή “Μετά τα Μεσάνυχτα”.

Παραδέχθηκε ότι η επιχείρηση αντιμετώπισε οικονομικές δυσκολίες στην επιχείρηση: “ Το χαλί είναι εποχιακό και πολυτελείας. Το brand μου με έσωσε, έκανα μια μεγάλη στροφή από πολύ ακριβά πράγματα να φέρω πιο οικονομικά”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όπως εξήγησε, “Είχα κάποιες υποχρεώσεις προς τις τράπεζες και το δημόσιο. Εγώ έχω πολύ καλή σχέση με το χρήμα και αγόραζα ακίνητα και είχα αγοράσει περισσότερα από 3 με δάνεια. Όταν τα αγόρασα είχα εισπράξεις, όταν ήρθε η κρίση, οι εισπράξεις που είχαμε δεν ήταν αντίστοιχες με πριν για να ανταπεξέλθω. Δεν το έβαλα κάτω, είμαι αγωνίστρια, απλά είχα κάποια θέματα με τις τράπεζες και έπρεπε να λάβω τα μέτρα μου”.

“Ούτε πτώχευσε η εταιρεία, ούτε τίποτα”

Ειδικότερα, για το θέμα της πτώχευσης, διευκρίνισε: “Η τράπεζα μας στρίμωξε για το κατάστημα στο Μαρούσι και έγινε μια αίτηση πτώχευσης. Αυτό δεν σημαίνει ότι πτώχευσα ρε παιδιά”. Εξηγώντας τι ακριβώς συνέβη, συμπλήρωσε “αυτός ο ελιγμός που έδινε την δυνατότητα να κερδίσω λίγο χρόνο και να μπορώ να διαπραγματευτώ καλύτερα”.

Δεν έκρυψε την πικρία και την ενόχλησή της για τον τρόπο με τον οποίο δημοσιοποιήθηκε το θέμα: Το δημοσίευμα θα μπορούσε να βγει νωρίτερα, όταν βγήκε ήταν όλα ήδη τελειωμένα. Είμαι μια αγωνίστρια, δεν μπορείς να βάζεις τέτοιους τίτλους. Και η δημοσιογράφος δεν με πήρε ένα τηλέφωνο.

Έβαλε, τέλος, τα πράγματα στη θέση τους, ξεκαθαρίζοντας: “Εγώ τη βασιλεία μου δεν τη χάνω. Ούτε πτώχευσε η εταιρία, ούτε τίποτα”.

“Μου έπεσαν τα μαλλιά, κυκλοφορούσα με τρέσες”

Τη δύσκολη αυτή περίοδο, σημάδεψε μία ακόμη απώλεια, αφού από το άγχος άρχισαν να της πέφτουν τα μαλλιά. “Κάνω μια μέρα έτσι και εδώ στη χούφτα μου, μου μένουν τα μαλλιά στο χέρι” αποκάλυψε.

“Μου έπεσαν τα μαλλιά, κυκλοφορούσα με τρέσες και δεν το ήξερε κανείς. Από τα επαγγελματικά προβλήματα και το στρες για τα οικονομικά”, είπε χαρακτηριστικά.

“Ήθελα να ανοίξει η γη να με καταπιεί”

Με έντονα εξομολογητική διάθεση αναφέρθηκε και στον πρώτο της γάμο. Αποκάλυψε πως όταν ερωτεύθηκε τον πρώτο της σύζυγο, εκείνος ήταν παντρεμένος και μετά εκείνη έμεινε έγκυος.

Αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας που του προέκυψε – και το οποίο διήρκησε επτά χρόνια – με αποτέλεσμα να χρειαστεί να δουλέψει εκείνη για να τους συντηρήσει.

Μετά την αποκατάσταση της υγείας του πρώτου συζύγου της, η ίδια είχε πλέον εξελιχθεί σε μια επιτυχημένη επαγγελματία, πράγμα που όπως είπε, εκείνος δεν μπορούσε να δεχθεί. Έκανε λόγο για εξωσυζυγικές σχέσεις εκείνου, μίλησε για ξύλο και βία: “Ηταν ο προσωπικός Γολγοθάς μου”, είπε χαρακτηριστικά.

“Θανατώθηκα, πέρασα πολύ δύσκολα, ήθελα να ανοίξει η γη να με καταπιεί. Περπατούσα και ήμουν δυστυχισμένη, αλλά είχα βάλει στο μυαλό μου ότι θα χωρίσω». Ο χωρισμός, όπως περιέγραψε, ήταν μία ακόμη δύσκολη και επώδυνη διαδικασία.

“Αν δεν είχα υποστεί όλα αυτά τα βάσανα, δεν θα είχα γίνει η Μοιραράκη” κατέληξε. Και συμπλήρωσε απαντώντας στην ερώτηση ότι κράτησε το επίθετό του: “Είναι τιμή μου, είναι ο αγώνας της ζωής μου”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα