Διέρρευσε το sex tape της Kylie Jenner και του Tyga

Διέρρευσε το sex tape της Kylie Jenner και του Tyga

Στη δημοσιότητα η ερωτική ταινία που είχε γυρίσει το άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι της Αμερικής, η Kylie Jenner και ο ράπερ Tyga

Μπορεί το ζευγάρι να έχει χωρίσει και οι δυο τους να ακολουθούν διαφορετικούς δρόμους στη ζωή, ωστόσο υπάρχει κάτι που πάντα θα μας θυμίζει ότι οι δυο τους είχαν μια πολύ παθιασμένη σχέση, και αυτό δεν είναι άλλο από το sex tape τους.

Διέρρευσε το sex tape της Kylie Jenner και του Tyga

Το ακατάλληλο βίντεο διέρρευσε προκαλώντας πανικό και ποικίλα σχόλια στην Αμερική για τις αμαρτίες μιας εκ των Kardashian, που βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Όπως αποκαλύπτουν τα ξένα ΜΜΕ, το επίμαχο, μικρής διάρκειας, βίντεο φαίνεται πως ανέβηκε για περίπου μισή ώρα στο επίσημο site του πρώην αγαπημένου της, με την ομάδα του Tyga να κάνει τις απαραίτητες κινήσεις για να το κατεβάσει όσο πιο γρήγορα γινόταν.

Αμέσως μετά την αποκάλυψη, επικράτησε πανικός στην δημοφιλέστερη οικογένεια της Αμερικής, που δεν είναι η πρώτη φορά που βίωνε κάτι τέτοιο. Να υπενθυμίσουμε πως το 2003 ήταν το βίντεο της Kim Kardashian που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο, χαρίζοντας της τη δημοσιότητα που τόσο πολύ αναζητούσε και εκτινάσσοντας το κασέ της στα ύψη. 

Πάντως, ο Tyga είχε δηλώσει πως δεν θα τον πείραζε να κυκλοφορήσει ένα sex tape με την Kylie Jenner. Μάλιστα για να κάνει κάτι τέτοιο είχε ζητήσει 10 εκατομμύρια δολάρια.

Τέλος, οι συνθήκες υπό της οποίες κυκλοφόρησε το βίντεο παραμένουν άγνωστες.

(Πηγή: Unilad)

SHARE:

24Media Network