Δικαιοσύνη για τη Μία Καλίφα: Συλλογή υπογραφών για να “κατέβουν” τα βίντεό της από πορνογραφικές ιστοσελίδες

Δικαιοσύνη για τη Μία Καλίφα: Συλλογή υπογραφών για να “κατέβουν” τα βίντεό της από πορνογραφικές ιστοσελίδες
Μία Καλίφα Instagram (miakhalifa)

Εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι έχουν υπογράψει στο change.org, ζητώντας "Δικαιοσύνη για την Μία Καλίφα", να αφαιρεθούν οι ερωτικές της ταινίες από τις διάφορες ιστοσελίδες ερωτικού περιεχομένου και να δοθούν στην 27χρονη.

Μεγάλο κύμα συμπαράστασης έχει δημιουργηθεί λίγες μέρες αφότου μια από τις πιο πολυσυζητημένες γυναίκες στη βιομηχανία του πορνό, η Μία Καλίφα, προχώρησε σε μία βαθιά εξοολογητική ανάρτηση στο Twitter, μέσα της οποίας παρακάλεσε τα νεαρά κορίτσια να μείνουν μακριά από αυτόν τον “τοξικό”, όπως τον χαρακτήρισε, χώρο.

Σε μια μακροσκελή σειρά αναρτήσεων στο Twitter, η 27χρονη περιέγραφε την τραυματική της εμπειρία από τα 11 βίντεο που γύρισε σε ηλικία 21 ετών, σχολιάζοντας πως θα “την στοιχειώνουν μέχρι να πεθάνει”.

Παράλληλα η ίδια ισχυριζόταν πως της ασκήθηκε τεράστια πίεση, γεγονός που δεν μπορούσε να διαχειριστεί λόγω του νεαρού της ηλικίας της.

Έτσι λοιπόν η Μία Καλίφα ζήτησε από τα κορίτσια να μείνουν μακριά από τον χώρο του πορνό. “Σας εκλιπαρώ να μην το κάνετε. Όχι επειδή είμαι κατά της βιομηχανίας του σεξ, δεν είμαι! Δεν θα σας πω τι να κάνετε με το σώμα σας, όμως θα σας πω να μην αφήσετε ποτέ κανέναν να έχει την ιδιοκτησία του περιεχομένου σας”.

Μία εβδομάδα μετά εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι έχουν υπογράψει στο change.org, ζητώντας “Δικαιοσύνη για την Μία Καλίφα”: να αφαιρεθούν τα φιλμ από τις διάφορες ιστοσελίδες ερωτικού περιεχομένου και να δοθούν στην 27χρονη τα domains με το όνομά της.

Η Καλίφα ευχαρίστησε τους ανθρώπους που την στηρίζουν, λέγοντας πως είναι όλοι προσκεκλημένοι στο πάρτι γενεθλίων της: “Σας ευχαριστώ όλους, που υπογράψατε, είστε προσκεκλημένοι στο πάρτι μου. Δεν είναι συλλογή υπογραφών είναι λίστα προσκεκλημένων”, έγραψε στο Twitter η Καλίφα όταν η πρωτοβουλία είχε μαζέψει 500 υπογραφές.

Αυτή τη στιγμή οι υπογραφές έχουν ξεπεράσει το ένα εκατομμύριο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα