Η Δήμητρα Αλεξανδράκη αποκαλύπτει την αλήθεια για την Ιωάννα Μπέλλα και το Δημήτρη Μηλιώνη

Δήμητρα Αλεξανδράκη

Για την "πλεκτάνη" που στήθηκε σε βάρος της από μία "υποτιθέμενη φίλη" μίλησε η πρώην παίχτρια του Nomads, αναφορικά με το φημολογούμενο νέο ειδύλλιο της Ιωάννας Μπέλλα και του Δημήτρη Μηλιώνη.

Το νέο φημολογούμενο hot ειδύλλιο της ελληνικής σόου μπιζ ήθελε τη φετινή Σταρ Ελλάς Ιωάννα Μπέλλα και το Δημήτρη Μηλιώνει να είναι ζευγάρι, ενώ η αγαπημένη του Δήμητρα Αλεξανδράκη δεινοπαθούσε στις παραλίες της Μαδαγασκάρης για τις ανάγκες του Nomads.

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη αφού επέστρεψε στα πάτρια εδάφη, επισκέφθηκε τα πλατό της Φαίης Σκορδά και έλυσε τη σιωπής της στο "Πρωινό" για όλα όσα συνέβησαν πίσω από την πλάτη της κατά την απουσία της...

Και αυτά που είπε ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτικά: "Έχει στηθεί μια πολύ καλή πλεκτάνη. Τα πλάνα που είδαμε έχουν τραβηχτεί από μια υποτιθέμενη φίλη μου, ήταν στο απέναντι τραπέζι και τράβηξε αυτό το βίντεο. Με αποδείξεις στα λέω αυτά. Είμαι πολύ στεναχωρημένη γιατί είναι μια κοπέλα που αγαπούσα πολύ. Με παίρνει συνέχεια τηλέφωνο και δεν απαντάω, δεν υπάρχει λόγος. Η Ιωάννα συνοδευόταν από έναν επιχειρηματία και ο Δημήτρης ήταν πιο πίσω. Στη γιορτή του συνοδευόταν από άλλον επιχειρηματία. Ήταν μια συγκυρία… Επειδή είναι η Ιωάννα και απασχολεί τα ΜΜΕ κι εγώ είμαι στην επικαιρότητα, γι’ αυτό έγινε όλο αυτό. Μίλησα με την Ιωάννα Μπέλλα. Της τηλεφώνησα την ημέρα που έφευγε να πάει στην Ταϊλάνδη. Μου είπε «αν είναι δυνατόν, δεν υπάρχει τίποτα»! Δεν είπε σε κάτι ψέμματα, δεν τρέχει κάτι με την Ιωάννα και τον Δημήτρη. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στον σύντροφό μου, είμαστε οικογένεια. Έχουμε πολύ ειλικρινή συμπεριφορά ο ένας απέναντι στον άλλον, οτιδήποτε και αν συμβεί το λέμε ο ένας στον άλλον. Είμαστε μια χαρά! Θέλω να το λήξω, δεν υπάρχει καμία σχέση μεταξύ της Ιωάννας και του Δημήτρη. Εύχομαι η Ιωάννα Μπέλλα να πάει πολύ καλά στον διεθνή διαγωνισμό».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Nomads
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Nomads - Χρήστος Βασιλόπουλος: Ο Χανταμπάκης όταν χάνει κάνει σαν γκόμενα

Nomads: Η επική σπόντα της Αλεξανδράκη στον Τσανγκ για την "πόρωσή" του

Ιωάννα Μπέλλα: Δεν την έβαλαν στο GNTM αλλά μεταμορφώθηκε μόνη της

Ιωάννα Μπέλλα: Τι απαντά στα σχόλια ότι θα λιώσει αν κάτσει δίπλα σε τζάκι

SHARE: