Δημήτρης Αλεξάνδρου-Μαρία Καλάβρια: Όλη η αλήθεια για τη σχέση τους

Δημήτρης Αλεξάνδρου-Μαρία Καλάβρια: Όλη η αλήθεια για τη σχέση τους
Δημήτρης Αλεξάνδρου - Μαρία Καλάβρια NDP PHOTO AGENCY

Η Μαρία Καλάβρια μίλησε για τον χωρισμό της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου. Πότε πήραν την απόφαση να μην είναι μαζί και τι είπε για τα δημοσιεύματα που την ενόχλησαν.

Έντονες ήταν οι φήμες το τελευταίο διάστημα πως ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Μαρία Καλάβρια χωρίζουν, μετά από τρία χρόνια σχέσης, ενώ τα δημοσιεύματα τους ήθελαν να έχουν διαγράψει όλες τις κοινές τους φωτογραφίες από τους λογαριασμούς τους στο Instagram.

Η Μαρία Καλάβρια μίλησε στην εκπομπή “Πρωινό” του ΑΝΤ1 και ξεκαθάρισε τα πράγματα, μιλώντας για τη σχέση τους τα τρία αυτά χρόνια και επιβεβαιώντας πως οι δυο τους αποφάσισαν να χωρίσουν μόλις χθες, το βράδυ της Δευτέρας (04/5), ενώ η ίδια αποκάλυψε ότι παραμένουν καλοί φίλοι και συνεργάτες.

Η ίδια ανέφερε:

“Είναι πολύ πάρα πολύ πρόσφατο και κανένας δεν ξέρει αν θα το ακολουθήσουμε 100% αυτό. Είναι ένας αξιόλογος άνθρωπος, που για να τον επιλέξω εγώ να μπει μέσα στο σπίτι μου και στα παιδιά μου σημαίνει ότι το αξίζει. Είτε είμαστε μαζί, είτε όχι, οι φωτογραφίες θα μείνουν εκεί. Δεν είμαι παιδάκι να παίζω και να τις διαγράφω. Είναι ένα κομμάτι της ζωής μου και έχω πολύ ωραίες αναμνήσεις. Χθες, όταν έκανε δηλώσεις ο Δημήτρης, δεν είχαμε πάρει κάποιες αποφάσεις. Αποφασίσαμε από κοινού μετά να μην είμαστε μαζί σε προσωπικό επίπεδο, αλλά να παραμείνουμε συνεργάτες και φίλοι. Τώρα τι θα γίνει αργότερα δεν μπορώ να το γνωρίζω”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα