Δημήτρης Πιατάς: Η 30χρονη απουσία από την τηλεόραση, ο Βέγγος και οι “πλάτες” στον Μπονάτσο

Δημήτρης Πιατάς: Η 30χρονη απουσία από την τηλεόραση, ο Βέγγος και οι “πλάτες” στον Μπονάτσο
Δημήτρης Πιατάς glomex

Νοσταλγία και αρκετό γέλιο έφερε η σπάνια τηλεοπτική εμφάνιση του Δημήτρη Πιατά στο πλατό του The 2Night Show. Όσα είπε ο γνωστός ηθοποιός.

Καλεσμένος στο The 2Night Show του ΑΝΤ1 βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας (29/05) ο Δημήτρης Πιατάς, αποκαλύπτοντας άγνωστες ιστορίες του παρελθόντος με “πρωταγωνιστές” μερικά από τα πιο γνωστά και σημαντικά πρόσωπα του ελληνικού κινηματογράφου και θεάτρου.

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε αρχικά για τη φιλία του με τον Θανάση Βέγγο, αλλά και τις τελευταίες στιγμές στο πλάι του, όταν εκείνος έφευγε από τη ζωή στο νοσοκομείο.

“Όχι μόνο ήμασταν φίλοι αλλά μου έλαχε να είμαι και στο τέλος της ζωής του, τον αποχαιρέτησα. Ήταν πολύ άσχημα. Με ειδοποίησαν και βρέθηκα πρώτος στο νοσοκομείο γιατί έμενα κοντά. Με έβαλαν στον νεκροθάλαμο μόνο μου και τον αποχαιρέτησα συγκλονιστικά. Κλαίγοντας και αποχαιρετώντας, πολύ σκληρή στιγμή”, είπε μεταξύ άλλων ο ηθοποιός, ενώ μίλησε και για τον Ντίνο Ηλιόπουλο αλλά και τον Σπύρο Ευαγγελάτο και τη Ρένα Βλαχοπούλου.

“Πριν από κάποια χρόνια μου ζήτησαν να κάνω μία διαφήμιση για μία τηλεφωνία, με πολλά χρήματα, και συγκυριακά, μου είχε προτείνει το Εθνικό Θέατρο να παίξω πρωταγωνιστής στην Επίδαυρο, τον Κύκλωπα του Ευριπίδη. Και είπα όχι σε πάρα πολλά λεφτά”, δήλωσε σε άλλο σημείο της συνέντευξής του ο ηθοποιός, αναφέροντας μάλιστα πως η άρνησή του στην παραπάνω συνεργασία, τον “αποζημίωσε” αφού συνεργάστηκε εν τέλει με τη συγκεκριμένη διαφημιστική εταιρεία και μάλιστα ως coach.

Μιλώντας για τις τηλεοπτικές του επιτυχίες ο Δημήτρης Πιατάς ανέφερε πως έχει να παίξει στην τηλεόραση περίπου 30 χρόνια, ενώ όταν ρωτήθηκε γιατί συνέβη αυτό, με αφοπλιστική ειλικρίνεια απάντησε πως δεν γνωρίζει.

“Μπορεί να φταίω και εγώ, γιατί διεκδικώ λίγο καλύτερα πράγματα. Ίσως είμαι πιο πολύ περίεργος. Πριν από κάποια χρόνια μού ζήτησαν από το MEGA να κάνω ένα καθημερινό. Τότε είχα να παίξω 20 χρόνια στην τηλεόραση και τους είχα πει ότι από εκεί που δεν βγαίνω καθόλου θα κάνω καθημερινό; Έκανα λάθος, διότι έχασα πάρα πολλά χρήματα, η σειρά είχε τεράστια επιτυχία και με αντικατέστησε ο Κώστας Καζάκος. Δεν έπαθε καλλιτεχνικά κανένας μας τίποτα”, δήλωσε.

Τέλος, ο ίδιος μοιράστηκε μία απίστευτη ιστορία για τον Βλάσση Μπονάτσο, στον οποίο όπως είπε χαρακτηριστικά, έκανε πλάτες για να μην βγαίνει με την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

“Ο Βλάσσης ήταν φίλος μου και συγκυριακά τον ήξερα από το ‘Πέλομα Μποκιού’, κάποια στιγμή βρεθήκαμε και στην επιθεώρηση μαζί, παίζαμε και κλαίγαμε από τα γέλια. Ήταν μια αιτία για να βρεθώ και με την Αλίκη. Εκείνη θεώρησε ότι ήμουν το καλό παιδί, σκέψου ότι με πήρε κι έπαιξα στην ‘Εύθυμη Χήρα’ με σκηνοθέτη τον Τάκη Βουγιουκλάκη και με έβαλε ένθετο γιατί με θεωρούσε το γούρι και μου έλεγε ότι βγάζεις θετική ενέργεια. Η Αλίκη με ήθελε σε κάθε επεισόδιο”, είπε αρχικά ο Δημήτρης Πιατάς.

“Η Αλίκη είχε πει στον Μπονάτσο ότι θα κάνεις παρέα μόνο με τον Πιατά. Οπότε για ξεκάρφωμα, ο Βλάσης έλεγε ότι πάω με τον Δημήτρη έξω, φεύγω εγώ (σ.σ. όταν ήθελε να βρεθεί με την Αλίκη). Κανονικά πράγματα”, πρόσθεσε ο Δημήτρης Πιατάς.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα