Δημήτρης Σκαρμούτσος: “Αν κρατούσα το στόμα μου κλειστό, θα ήμουν στο MasterChef”

Δημήτρης Σκαρμούτσος: “Αν κρατούσα το στόμα μου κλειστό, θα ήμουν στο MasterChef”
Δημήτρης Σκαρμούτσος Glomex

Ο γνωστός σεφ μίλησε σε συνέντευξή του για τη νέα εκπομπή που ετοιμάζει στον ANT1, για τον Έκτορα Μποτρίνι, αλλά και για το MasterChef που πέρυσι σημείωσε τεράστια επιτυχία.

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος μίλησε στο Πρωινό για τη συνεργασία του με τον ANT1 και τη νέα εκπομπή που ετοιμάζει και που θα παρουσιάσει από το 2020, το Masterchef καθώς και για τον Έκτορα Μποτρίνι.

Αναφέρθηκε, επίσης, εκτενώς για το “bullying” που ζει καθημερινά για το γεγονός ότι έχει τατουάζ, καθώς και για το “κράξιμο” που δέχθηκε όταν μίλησε για το αλκοόλ και τα ναρκωτικά.

Σχετικά με τη νέα του τηλεοπτική “στέγη” δήλωσε: “Θεωρώ ότι ο ΑΝΤ1 είναι το κανάλι που θα ήθελα να είμαι. Το παλεύω πάρα πολλά χρόνια. Είχα κάνει αρκετές συζητήσεις. Φέτος είναι η χρονιά μας! Θα κάνουμε μία παραλλαγή του food and friends”.

Ερωτηθείς για το αν ζήλεψε βλέποντας την περσινή επιτυχία του MasterChef, Σκαρμούτσος δήλωσε: “Όχι, γιατί αν το ζήλευα, θα ήμουνα. Θα κράταγα το στόμα μου κλειστό και θα ήμουνα. Είχε κλείσει ο κύκλος για μένα. Είχα κουραστεί και δεν μπορούσα να εξυπηρετήσω άλλο αυτό το concept”.

Όσο για τον Μποτρίνι, είπε πως είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος και πως δεν μπορεί να γνωρίζει τι συνέβη, γιατί δεν ήταν μπροστά.

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξή του:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα