Δημήτρης Σκουλός: “Μου έχει τύχει να καταργιούνται τα παιδιά μου σε μηνύματα”

Δημήτρης Σκουλός: “Μου έχει τύχει να καταργιούνται τα παιδιά μου σε μηνύματα”
Δημήτρης Σκουλός glomex

Αποδέκτης μηνυμάτων μίσους και μάλιστα για τα παιδιά του έχει υπάρξει ο Δημήτρης Σκουλός με αφορμή την παρουσία του ως κριτής στο GNTM. Όσα είπε στη Μαρία Μπακοδήμου.

Τον Δημήτρη Σκουλό φιλοξένησε στο πλατό του “Γεια σου” το μεσημέρι της Κυριακής η Μαρία Μπακοδήμου και ο γνωστός φωτογράφος και κριτής του My Style Rocks αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στους “δικαστές των social media“.

Με αφορμή την ερώτηση της παρουσιάστριας για το εάν αισθάνθηκε ασφάλεια στο πλατό της εκπομπής της, ο Δημήτρης Σκουλός απάντησε θετικά, ανέφερε ωστόσο πως “πολλές φορές στην τηλεόραση πρέπει να μετράς τα λόγια σου γιατί ακόμα και το κόμμα και η τελεία παίζουν ρόλο. Έχουμε γίνει 10 εκατομμύρια δικαστές στην Ελλάδα και έτοιμοι να κουνήσουν το δάχτυλο”. Τότε η Μαρία Μπακοδήμου σχολίασε πως όταν κάποιος μοιράζεται την αλήθεια του δεν πρέπει να τον νοιάζει η γνώμη των άλλων, με τον φωτογράφο να απαντάει πως “το να λες την αλήθεια και να μη σε νοιάζει από το να καταριούνται τα παιδιά σου έχει τεράστια διαφορά“.

“Έχω δεχθεί χιλιάδες μηνύματα και αναρωτιόμουν γιατί δε λένε κάτι σε μένα και ασχολούνται με τα παιδάκια μου. Έτσι είναι ο κόσμος. Συνέβαινε όταν ήμουν στο GNTM. Δε χρειάζεται αφορμή για να πούνε. Πολύς κόσμος το έχει πάθει. Εκεί σοκαρίστηκα με τον κόσμο όχι με αυτά. Δεν δίνω σημασία. Αλλά έλεγα ‘τι κόσμος υπάρχει. Ρε φίλε πες για μένα ό,τι θες, αλλά, τα παιδάκια μου τι σου φταίνε;’ Τόση κακία;”, συνέχισε.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα