Διονύσης Αλερτάς: Ο σεφ “χτύπησε” τατουάζ με τα αρχικά της αγαπημένης στον 1 μήνα σχέσης

Διονύσης Αλερτάς: Ο σεφ “χτύπησε” τατουάζ με τα αρχικά της αγαπημένης στον 1 μήνα σχέσης
Ο Διονύσης Αλερτάς μαζί με την αγαπημένη του σε φωτογραφία από τον λογαριασμό του στο Instagram Instagram

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον αναγνωρίσιμο σεφ, που θέλησε να τον σημαδέψει με ένα ακόμη τατουάζ.

Η σχέση του pastry chef Διονύση Αλερτά με την personal trainer Εβίτα Μπέκα έχει κυκλοφορήσει εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα στα lifestyle περιοδικά και τις ιστοσελίδες. Ωστόσο, στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» το ζευγάρι μιλά για πρώτη φορά μαζί στον δημοσιογράφο Γιάννη Πουλόπουλο.

Το ζευγάρι αποκάλυψε ότι παρά το γεγονός ότι είναι τέσσερις μήνες μαζί έχουν συζητήσει ακόμη και για γάμο. Ο γνωστός pastry chef είπε χαρακτηριστικά: «Ήταν ξεκάθαρα κεραυνοβόλος έρωτας! Δεν με έχει βάλει απλά σε καλούπι! Είναι κάτι παραπάνω, κάνω πίσω σε πράγματα που δεν θα έκανα ποτέ».

Τέτοια είναι η σχέση τους, που οι δυο τους αποφάσισαν να “σημαδέψουν” μόνιμα το σώμα τους με τα αρχικά τους. Και αν για τον Αλερτά αυτό δεν είναι κάτι… πρωτότυπο, η Εβίτα Μπέκα αναφέρει πως το τατουάζ με τα αρχικά του ζευγαριού που έκανε είναι το πρώτο της.

Κι αν οι τέσσερις μήνες σχέσης ακούγονται λίγοι για να κάνει κανείς τατουάζ με το όνομα του άλλου, οι δυο τους αναφέρουν πως προχώρησαν στο tattoo πολύ νωρίτερα. «Το κάναμε στον ένα μήνα. Όταν βρίσκεις τον άνθρωπο της ζωής σου ή κάποιον ο οποίος σε συγκινεί τόσο πολύ, το καταλαβαίνεις αμέσως».

Δείτε τι είπαν στην κάμερα:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα