Δούκισσα Νομικού στο 2Night Show: Δεν είμαι σε φάση να επιστρέψω στη τηλεόραση

Δούκισσα Νομικού στο 2Night Show: Δεν είμαι σε φάση να επιστρέψω στη τηλεόραση

Η Δούκισσα Νομικού στην πρώτη της συνέντευξη μετά τη δεύτερη εγκυμοσύνη της, μίλησε για την επιστροφή της στην τηλεόραση, για την μητρότητα και τα επόμενα βήματά της.

Την πρώτη της συνέντευξη μετά την δεύτερη εγκυμοσύνη της έδωσε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και την εκπομπή The 2Night Show του Ant1, η Δούκισσα Νομικού, μιλώντας για την προσωπική της ζωή και τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα.

“Ήταν δική μου και πολύ συνειδητή απόφαση να πάρω το ρίσκο να αφοσιωθώ στην οικογένειά μου. Είναι ξεκάθαρα προτεραιότητα. Δεν είμαι ακόμα σε φάση να επιστρέψω στην τηλεόραση, θέλω λίγο χρόνο ακόμα” είπε για το ενδεχόμενο επιστροφής της στην τηλεόραση υπογραμμίζοντας ότι το κεφάλαιο αυτό δεν έχει κλείσει για εκείνη.

“Για μένα τηλεόραση δεν είναι οι ζώνες, είναι οι συνεργασίες”, τόνισε απαντώντας στην ερώτηση ποια είδους εκπομπή θα ήθελε να παρουσιάσει.

Η ίδια σε άλλο σημείο της συνέντευξης εξομολογήθηκε πως θέλει να αποκτήσει και τρίτο παιδί! “Ένα τρίτο παιδάκι θα ολοκλήρωνε τη δική μας ευτυχία”, είπε. “Θέλω να ξαναζήσω τη στιγμή του τοκετού. Αυτές οι δύο στιγμές ήταν οι καλύτερες της ζωής μου”, συμπλήρωσε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα