Έγκυος η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Οι φωτογραφίες που το αποδεικνύουν

Έγκυος η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Οι φωτογραφίες που το αποδεικνύουν
Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με τον Βασίλη Σταθωκωστόπουλο Papadakispress

Το πρώτο τους παιδί περιμένουν η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος. Η αντίδραση της Κατερίνας Καινούργιου στην είδηση της εγκυμοσύνης.

Μετά την έντονη φημολογία περί εγκυμοσύνης της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου τους προηγούμενους μήνες, η είδηση τελικά επιβεβαιώθηκε μέσα απο μερικές φωτογραφίές.

Συγκεκριμένα, ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού HELLO απαθανάτισε την παρουσιάστρια με φουσκωμένη κοιλιά, ενώ εκείνη έκανε βόλτες στην Αθήνα. Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες της εκπομπής “Happy day”, η ίδια διανύει τον πέμπτη μήνα της εγκυμοσύνης της.

Είναι οι πρώτες φωτογραφίες της Κωνσταντίνας όπου διαγράφεται η κοιλίτσα της. Φαίνεται πως είναι έγκυος. Και έχει σημασία γιατί μέχρι στιγμής δεν το είχε παραδεχτεί. Φρόντιζε να το κρύβει. Εγώ επειδή έχω έρθει σε επικοινωνία με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο άντρας που θα αποκτήσει παιδί είναι και αδελφός της κουμπάρας μου, που έχει βαφτίσει τον γιο μου και είμαστε πολύ κοντά, θέλω να σας πω ότι ήταν πολύ προσεκτική μέχρι να κάνει όλες τις εξετάσεις“, είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία αρνούνταν τις φήμες της εγκυμοσύνης, κυοφορεί το πρώτο της παιδί με τον επιχειρηματία, Βασίλη Σταθωκωστόπουλο.

Κατερίνα Καινούργιου: Εγώ γνώρισα τον Βασίλη με την Κωνσταντίνα

Στην εγκυμοσύνη της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου αναφέρθηκε και η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από την εκπομπή της “Super Κατερίνα”, σχολιάζοντας μάλιστα την κοιλιά της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου.

Η παρουσιάστρια, η οποία διατηρούσε στο παρελθόν σχέση με τον επιχειρηματία Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, δήλωσε χαρούμενη για εκείνον, καθώς, όπως είπε, “ήταν κάτι που ήθελε”.

Η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε μάλιστα πως εκείνη γνώρισε το ζευγάρι, αφού την περίοδο που είχε σχέση με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, η ίδια έκανε παρέα με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με την Κατερίνα Καινούργιου Papadakispress

Ήμασταν τότε στον Alpha και κάναμε παρέα. Εγώ ήμουν με τον Βααίλη, όμως καμία σχέση, η Κωνσταντίνα ήταν σε σχέση με έναν άλλο κύριο τότε”. είπε αρχικά, ενώ στη συνέχεια συνεργάτης της, την ρώτησε αν έβγαιναν μαζί σαν ζευγάρια, με την ίδια να απαντά: “Αυτός ο κύριος δεν έβγαινε και πολύ, ας το αφήσουμε αυτό στην άκρη”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα