Έγκυος στα 54 η Μπριγκίτε Νίλσεν

Έγκυος στα 54 η Μπριγκίτε Νίλσεν
Facebook / Brigitte Nielsen

Η διάσημη ηθοποιός ανακοίνωσε την ευχάριστη είδηση μέσω το λογαριασμού της στο Instagram, ξαφνιάζοντας τους θαυμαστές της

Η γνωστή ηθοποιός και πρώην σύζυγος του Σιλβέστερ Σταλόνε Μπριγκίτε Νίλσεν δημοσίευσε την Τετάρτη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μερικές φωτογραφίες της, στις οποίες είναι ντυμένη στα λευκά και κρατά με τα χέρια της την φουσκωμένη κοιλιά της.   

«Η οικογένεια μεγαλώνει» έγραψε σε μια από τις λεζάντες η 54χρονη ηθοποιός, που από το 2006 είναι παντρεμένη με τον 39χρονο Ιταλό παραγωγό Ματία Ντεσί.

Η ηλικία της έγινε αφορμή σχολιασμού, προκαλώντας εντύπωση στους θαυμαστές της, αν και πλέον ολοένα και περισσότερες γυναίκες εγκυμονούν στα 50 τους. Το Centers for Disease Control and Prevention αναφέρει πως οι γέννες από γυναίκες μεταξύ 50 και 54 ετών έχουν αυξηθεί το διάστημα 2000- 2013 περισσότερο από 165%.   

Να σημειωθεί πως αυτό θα είναι το πέμπτο παιδί της Νίλσεν (που έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τους ρόλους της στις ταινίες «Rocky IV», «Cobra» και «Beverly Hills Cop II») καθώς έχει ήδη τέσσερις γιους: τον 34χρονο Τζούλιαν, τον 28χρονο Κίλιαν, τον 25χρονο Ντάγκλας και τον 23χρονο Ραούλ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα