Ειδικός φρουρός βιντεοσκοπούσε τη Σαμπρίνα γυμνή στο σολάριουμ

Ειδικός φρουρός βιντεοσκοπούσε τη Σαμπρίνα γυμνή στο σολάριουμ

Θύμα απίστευτης περιπέτειας έπεσε η γνωστή τραγουδίστρια. Υπέστη σοκ. Ειδικός φρουρός την βιντεοσκοπούσε γυμνή, την ώρα που έκανε σολάριουμ

Σοκ για τη γνωστή τραγουδίστρια Σαμπρίνα, που έπεσε θύμα μίας απίστευτης περιπέτειας, ενώ βρισκόταν σε ινστιτούτο ομορφιάς για να κάνει σολάριουμ. Ένας ειδικός φρουρός την βιντεοσκοπούσε, ενώ είχε βγάλει τα ρούχα της για να μπει στο μηχάνημα.

Η Σαμπρίνα έβγαλε τα ρούχα της και μπήκε στο μηχάνημα φορώντας μόνο τα ειδικά γυαλιά και μία πετσέτα στο πρόσωπο, για να προστατευτεί από την ακτινοβολία.

Η συνεδρία θα διαρκούσε 15 - 20 λεπτά, αλλά στο μισό περίπου έβγαλε τα προστατευτικά γυαλιά και την πετσέτα και έντρομη είδε στο κάτω μέρος του κουβουκλίου, ένα χέρι που κρατούσε ένα κινητό τηλέφωνο και την κινηματογραφούσε.

Το περιστατικό συνέβη προκάλεσε την αντίδραση της τραγουδίστριας, που μόλις τον αντιλήφθηκε, του επιτέθηκε οργισμένη, για να του πάρει το κινητό, που αποτελεί πειστήριο στη μήνυση που κατέθεσε εναντίον του.

Εκείνος, την εκλιπαρούσε να σβήσουν το οπτικό υλικό και να σταματήσει το θέμα εκεί, όμως η τραγουδίστρια ήταν αμετάπειστη και αποφασισμένη να καταθέσει μήνυση στην Αστυνομία.

"Ήταν το παιδί μου έξω από το δωμάτιο και τα είδε όλα", είπε η Σαμπρίνα.

Πηγή: Espresso

SHARE: