Είναι επίσημο: Η Madonna θα τραγουδήσει στη σκηνή της Eurovision

Είναι επίσημο: Η Madonna θα τραγουδήσει στη σκηνή της Eurovision
Madonna - Φωτό αρχείου John Shearer/Invision/AP

Όλα δείχνουν ότι τα χρήματα της υπέρογκης αμοιβής της βρέθηκαν και η συμφωνία τελικά έκλεισε. Η "βασίλισσα της ποπ" ετοιμάζεται να κατακτήσει (και) την σκηνή της Eurovision, δείχνοντας στους eurofans ότι κανείς δεν μπορεί να κάνει σόου όπως αυτή.

Επιβεβαιώνοντας τη φημολογία των τελευταίων μηνών, η Μαντόνα ετοιμάζει βαλίτσες για Τελ Αβίβ, αφού τελικά θα τραγουδήσει στη σκηνή του τελικού της Eurovision στις 18 Μαΐου.

Η 60χρονη “βασίλισσα της ποπ” πρόκειται να ερμηνεύσει στη σκηνή του ευρωπαϊκού διαγωνισμού τραγουδιού δύο τραγούδια: Μία παλιά της επιτυχία και ένα νέο, ακυκλοφόρητο τραγούδι.

Την είδηση μετέδωσε η ισραηλινή εφημερίδα “Haaretz”, κατόπιν επιβεβαίωσης από την EBU. Το μεγαλύτερο “αγκάθι” που δεν ήταν άλλο από το οικονομικό, φέρεται να ξεπεράστηκε αφού την αμοιβή της – που υπολογίζεται περί το 1 εκατ. δολάρια – θα πληρώσει ο Ισραηλινός δισεκατομμυριούχος Σιλβάν Άνταμς.

Η Μαντόνα έχει τραγουδήσει άλλες τρεις φορές το Ισραήλ: το 1993, το 2009 και το 2012. Έχει επισκεφθεί όμως τη χώρα πολλές περισσότερες, ιδιαίτερα την περίοδο που ήταν οπαδός της Καμπάλα.

Το μόνο βέβαιο, είναι ότι οι Ισραηλινοί επιθυμούν με την συμμετοχή της Μαντόνα να στρέψουν όλα τα βλέμματα στη διοργάνωσή τους, δεδομένου ότι σε πολλές χώρες φορείς και προσωπικότητες ζητούν να υπάρξει μποϊκοτάζ του φετινού διαγωνισμού εξαιτίας της στάσης του Ισραήλ στο Παλαιστινιακό.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα