Είναι ωραία να πηγαίνεις στη δουλειά με Gwen Stefani, George Clooney και Julia Roberts. E, James;

Είναι ωραία να πηγαίνεις στη δουλειά με Gwen Stefani, George Clooney και Julia Roberts. E, James;

O James Corden έχει γίνει πλέον διάσημος για τις βόλτες στο αυτοκίνητο παρέα με celebrities. Αυτή τη φορά όμως πήγε την υπόθεση carpooling σε άλλο επίπεδο. Εκτός από την frontman των No Doubt, διάνυσε τη διαδρομή του ως τη δουλειά παρέα με τον George Clooney και τη Julia Roberts

O οικοδεσπότης της εκπομπής Late Late Show, James Corden μας έχει συνηθίσει τα ευχάριστα βίντεο με επώνυμους του Hollywood να τον συνοδεύουν (και μουσικά) στο αυτοκίνητο για τη δουλειά. Το Carpool Karaoke γίνεται πάντα viral λίγες μόνο αφότου ανέβει στο διαδίκτυο.

Αυτή τη φορά, στη θέση του συνοδηγού κάθισε η Gwen Stefani που μίλησε για τη μουσική και την αγάπη και τραγούδησε με τον παρουσιαστή της εκπομπής μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της. "Η ζωή μου ήρθε 'τα πάνω-κάτω' όταν άρχισα να ερωτεύομαι. Έγραψα έναν ολόκληρο δίσκο γι' αυτό" σημείωσε, ενώ στην ερώτηση πως καταφέρνει να δείχνει αγέραστη όλα αυτά τα χρόνια απάντησε με χιούμορ (και ειλικρίνεια): "Είναι αυτό που λέγεται λίφτινγκ προσώπου νομίζω".

Η μεγάλη έκπληξη του τελευταίου επεισοδίου πάντως ήταν άλλη. Όταν ο Corden θέλησε να πάρει τη λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας, θα έπρεπε να έχει στο αυτοκίνητό του τέσσερις επιβαίνοντες. Έτσι, αποφάσισε να καλέσει δύο φίλους, ώστε να τον βοηθήσουν να φτάσει πιο γρήγορα στη δουλειά. Αυτοί δεν ήταν άλλοι από τον George Clooney και τη Julia Roberts. Σύντομα το αυτοκίνητο μετατράπηκε σε musical, με τους επώνυμους επιβαίνοντες να τραγουδούν Hollaback Girl και We Are The Champions.

Δείτε το βίντεο:

SHARE:

24Media Network