Έλενα Κρεμλίδου: “Αν χωρίσω, θα φταίτε εσείς και οι ερωτήσεις σας”

Έλενα Κρεμλίδου: “Αν χωρίσω, θα φταίτε εσείς και οι ερωτήσεις σας”
Έλενα Κρεμλίδου papadakispress

Η Έλενα Κρεμλίδου μίλησε για το ενδεχόμενο να την δούμε στο "Survivor all star". Γιατί θα θεωρήσει υπεύθυνους τους δημοσιογράφους, αν χωρίσει με τον σύντροφό της.

Για το ενδεχόμενο συμμετοχής της στο “Survivor all star” απάντησε η Έλενα Κρεμλίδου, μιλώντας σε κάμερες των τηλεοπτικών σταθμών.

Όπως τόνισε η γνωστή influencer, δεν θα τη δούμε από την αρχή στο παιχνίδι, ωστόσο, έχει κάνει κάποια βήματα με την παραγωγή και υπάρχει πιθανότητα να “σκάσει μύτη” στην πορεία του ριάλιτι, όπως είπε.

Μιλώντας για τον σύντροφό της και σε ερώτηση σχετικά με τη σχέση τους και στο πώς θα αντιδράσει αν εκείνη φύγει για Άγιο Δομίνικο, η Έλενα Κρεμλίδου… κατηγόρησε τους δημοσιογράφους πως “αν χωρίσει, θα φταίνε αυτοί”

«Δεν μου πήρε χριστουγεννιάτικο δώρο ο σύντροφος. Εγώ του πήρα ένα μπουρνούζι, αλλά δεν το έδωσα ακόμα. Ο σύντροφός μου δεν μου πήρε δώρο, ούτε για τα γενέθλιά μου, μη με συγχύζεις», είπε αρχικά η Έλενα Κρεμλίδου.

Για το Survivor, η ίδια είπε: «Σίγουρα δεν θα με δείτε στην αρχή στο survivor, έχουμε κάνει κάποια βήματα. Πριν το Survivor ο σύντροφός μου δεν υπήρχε στο σύστημα, να κάνει υπομονή να περιμένει, δεν κατάλαβα. Παιδιά, αν χωρίσω, θα φταίτε εσείς και οι ερωτήσεις σας κι εγώ που λέω αλήθειες».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα μετά το 2:30 του παρακάτω βίντεο:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα