Γέννησε η Ελένη Φουρέιρα

Γέννησε η Ελένη Φουρέιρα
Ελένη Φουρέιρα Instagram/foureira

Μητέρα για πρώτη φορά έγινε η Ελένη Φουρέιρα, φέρνοντας στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι.

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει εδώ και μερικές ώρες η Ελένη Φουρέιρα καθώς έγινε για πρώτη φορά μητέρα, φέρνοντας στον κόσμο τον γιο της, καρπό του έρωτά της με τον σύντροφό της Αλμπέρτο Μποτία.

Την ευχάριστη είδηση έκανε γνωστή η διαδικτυακή περσόνα Soula Glamorous, ενημερώνοντας τους θαυμαστές της τραγουδίστριας πως “γεννήθηκε και το μωρό Fuego“.

Η διάσημη τραγουδίστρια και pop icon σε πρόσφατη συνέντευξή της Vogue Greece μοιράστηκε τα συναισθήματα αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε για να γίνει μητέρα.

“Πάντα ήθελα να γίνω μητέρα, απλώς δυσκολεύτηκα πάρα πολύ. Ήταν αρκετός ο καιρός που το προσπαθούσα. Έτυχε σ’ εμένα να είναι πιο δύσκολο, όπως και σε πολλές άλλες γυναίκες. Θέλω να τους πω να μην απογοητεύονται, γιατί εκεί που νιώθεις ότι θες να τα παρατήσεις, εκεί που λες δεν αντέχω να δω και άλλο αρνητικό τεστ, γίνεται ένα θαύμα. Ενάμιση χρόνο πάλευα. Πέρασα από αποτυχημένες εξωσωματικές, από πολλούς γιατρούς, μέχρι που τελικά το μωρό ήρθε φυσικά.

Ο πρώτος άνθρωπος που το μοιράστηκα ήταν ο Αλμπέρτο, φυσικά. Ήταν και είναι ένας τρομερά υποστηρικτικός σύντροφος και είμαι σίγουρη ότι θα γίνει φανταστικός μπαμπάς. Ο Αλμπέρτο είναι ο ιδανικός συνοδοιπόρος και στις χαρές και στις δυσκολίες, και μπορώ να σου πω ότι στην αρχή της εγκυμοσύνης μου πέρασα αρκετά δύσκολες στιγμές. Στις πρώτες εβδομάδες της κύησης έπαθα μια σοβαρή αποκόλληση, που µε ανάγκασε να ακυρώσω όλες µου τις επαγγελματικές υποχρεώσεις και να μείνω στο κρεβάτι για περίπου τρεις μήνες. Ήταν μια δύσκολη περίοδος. Στενοχωρήθηκα, έπεσα πολύ. Με θυμάμαι καθηλωμένη σ’ ένα κρεβάτι να διαβάζω άρθρα σε sites για μια φημολογούμενη εγκυμοσύνη μου ή να ακούω ανθρώπους σε τηλεοπτικές εκπομπές να μιλάνε για το φύλο του μωρού, τη στιγμή που εγώ ούτε είχα δηλώσει ότι είμαι έγκυος ούτε ήξερα αν την άλλη μέρα θα έχω το παιδί“, είχε δηλώσει.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα