Ελένη Βιτάλη: Ποιο πασίγνωστο τραγούδι της θεωρούσε “σκυλέ και πολύ ερωτικό”

Ελένη Βιτάλη: Ποιο πασίγνωστο τραγούδι της θεωρούσε “σκυλέ και πολύ ερωτικό”
Ελένη Βιτάλη glomex

Άγνωστες ιστορίες πίσω από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της θυμήθηκε η Ελένη Βιτάλη αποκαλύπτοντας μεταξύ άλλων ποιο θρυλικό κομμάτι που έχει τραγουδήσει δεν της άρεσε εξαρχής.

Μία αναδρομή στο παρελθόν, στις σημαντικότερες στιγμές της πολύχρονης καριέρας της έκανε η Ελένη Βιτάλη και θυμήθηκε άγνωστες ιστορίες πίσω από τα πιο γνωστά τραγούδια της που ακούγονται ακόμα και σήμερα και αγγίζουν τον καθένα ξεχωριστά.

Η αγαπημένη ερμηνεύτρια μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Καλύτερα δε Γίνεται” και μοιράστηκε με το τηλεοπτικό κοινό όσα δεν γνωρίζαμε μέχρι σήμερα ξεκινώντας από το τραγούδι “Ταχεία“, η οποία όπως είπε, “ακούστηκε” και έγινε γνωστή 1,5 χρόνο μετά την κυκλοφορία του δίσκου.

“Οι επιτυχίες στο λαϊκό τραγούδι που τραγουδάω εγώ ξεκινάνε από τη Λάρισα και πάνω. Όταν πας εκεί καταλαβαίνεις τι γίνεται, είναι πιο μερακλήδες εκεί. Ακούω μια ‘Ταχεία… δεν το είχα πάρει χαμπάρι, έλεγα ότι γιατί να το περάσω στον κόσμο αφού δεν ακούγεται. Και κάνει ένα μπαμ και σκάει”, είπε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια.

Μίλησε όμως και για το “Χειμωνιάτικο πρωί” και εκμυστηρεύτηκε πως η ιστορία του ξεκίνησε όταν έχοντας αγοράσει ένα μηχάνημα μουσικής και προσπαθούσε να το μάθει, ξεκίνησε να γράφει τους στίχους, χωρίς όμως να έχει σκοπό να το κάνει τραγούδι. Το τραγούδι έμεινε στη δισκέτα του μηχανήματος και όταν ο Γιάννης Σπάθας άκουσε κατά λάθος τα τραγούδια της, άκουσε και το “Χειμωνιάτικο πρωί”. “Μου λέει ‘τι είναι αυτό;’ και του λέω ‘μου βγήκε έτσι έψαχνα το μηχάνημα, αλλά δεν κάνει γιατί είναι λίγο σκυλέ και ερωτικό. Και μου είπε ότι αν δεν βάλω αυτό το τραγούδι θα με σκοτώσει”, θυμήθηκε η Ελένη Βιτάλη.

Όσο για την “Κιβωτό“, η ίδια θυμήθηκε πως έγραψε το συγκεκριμένο τραγούδι μόλις είχε γεννήσει τον γιο της με την κιθάρα και μόλις επέστρεψε στο σπίτι της το είχε ήδη ολοκληρώσει! “Γιατί ένιωσα ότι τώρα γέννησα ένα παιδί, ούτε το ρώτησα, ούτε τίποτα. Και εγώ ήμουν στα 21. Αυτό το τραγούδι μου έκανε κάτι, μου γύρισε το μυαλό”, ανέφερε μεταξύ άλλων.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα