Ελεονώρα Μελέτη: Το μήνυμα από το νοσοκομείο με την κόρη της και η αναβολή της εκπομπής της

Ελεονώρα Μελέτη: Το μήνυμα από το νοσοκομείο με την κόρη της και η αναβολή της εκπομπής της
ISNTAGRAM / ELEONORA MELETI

Η παρουσιάστρια και η κόρη τους που προσβλήθηκαν από τον ιό Η1Ν1 παίρνουν εξιτήριο από το ιδιωτικό νοσοκομείο.

Ανακούφιση για την Ελεονώρα Μελέτη και την 11 μηνών κορούλα της, οι οποίες μεταφέρθηκαν εσπευσμένα στο νοσοκομείο καθώς διαπιστώθηκε ότι προσβλήθηκαν από τον ιό H1N1.

Μητέρα και κόρη τους που ανάρρωσαν και παίρνουν εξιτήριο από το ιδιωτικό νοσοκομείο που νοσηλεύονταν στα Βόρεια Προάστια. Η παρουσιάστρια με ένα δημόσιο μήνυμα, θέλησε να ευχαριστήσει τους διαδικτυακούς της φίλους για τις ευχές που έλαβε για την ίδια και την κόρη της.

Η παρουσιάστρια του Alpha μίλησε και για την εκπομπή της "Μετά τα μεσάνυχτα", η οποία το βράδυ της Τρίτης δεν θα προβληθεί.

Αναλυτικά η ανάρτησή της:

«Το παρακάτω μήνυμα ΔΕΝ είναι ιός (και καλά Black humor) Σήμερα λίγο "μετά τα μεσάνυχτα" θα 'μαστε για τελευταίο βράδυ στο δωμάτιο 361, για το λόγο αυτό ο σταθμός θα βάλει επανάληψη της εκπομπής μας καθώς είναι η πρώτη φορά που δεν καταφέρνω να παραδώσω επεισόδιο κάτι που ο Alpha σεβάστηκε απόλυτα λόγω των συνθηκών κ τον ευχαριστώ πολύ γι αυτό. Από αύριο όμως επιστρέφουμε σπίτι κ το βράδυ της Τετάρτης θα έχει καινούργιες συνεντεύξεις πρώτης προβολής. Θα ήθελα να σας εκφράσω ξανά την αγάπη μου για τα μηνύματα σας.

Είναι συγκλονιστικό να διαβάζεις ευχές κ να δέχεσαι ενδιαφέρον κ ενέργεια από ανθρώπους με τους οποίους δεν Γνωριζόμαστε προσωπικά! Περισσότερα από 3,500 μηνύματα τρυφερότητας κ ζεστασιάς δέχτηκε το Αλεξανδράκι απ όλους εσάς ως απάντηση στο χθεσινό story... κατανοείτε πως μέχρι να απαντήσω σε όλα η Αλεξάνδρα θα... "πάει φαντάρος" που λέει κ ο λαός! Θέλω ωστόσο ο καθένας από εσάς που μας αφιέρωσε λίγο από το χρόνο του για να μας εκφράσει τη σκέψη του, να δεχτεί ως μια προσωπική προς αυτόν, δίκη μου αναφορά, το μήνυμα αυτό. Μπορεί για κάποιους να ακουστεί γραφικό, αλλά για μένα που βοηθήθηκα πολύ από τα λόγια που διάβασα, τις μέρες αυτές, είναι σημαντικό να πω για μια φορά ακόμα ένα εκ βαθέων "ευχαριστώ"».

SHARE: