Έλλη Στάη: Μου την έπεσε πολιτικός μες στο γραφείο του

Έλλη Στάη: Μου την έπεσε πολιτικός μες στο γραφείο του

Όποτε τον συναντούσα έξω ξανά, του μιλούσα, αλλά δεν τον εκτιμούσα πια ούτε σαν πολιτικό, σημειώνει η δημοσιογράφος

Μετά το μπαράζ αποκαλύψεων στο Χόλιγουντ αναφορικά με τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις, ο Αντώνης Σρόιτερ από τη συχνότητα του Alpha και την εκπομπή "Αυτοψία",  φιλοξένησε τέσσερις γνωστές Ελληνίδες από διαφορετικούς επαγγελματικούς χώρους που μοιράστηκαν τις δικές τους εμπειρίες. Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην πρωταθλήτρια κολύμβησης Ελένη Αυλωνίτου, η ηθοποιός Ναταλία Δραγούμη, η Ολυμπιονίκης Φανή Χαλκιά και η δημοσιογράφος Έλλη Στάη μοιράζονται με τον παρουσιαστή τις εμπειρίες τους και αποκαλύπτουν τις φορές που έπεσαν και εκείνες θύματα παρενόχλησης.

Με φώναξε στο γραφείο μου, έκλεισε την πόρτα και κλείδωσε. Μου επιτέθηκε σωματικά κατ' ευθείαν

"Με προσέλαβαν κάπου και μου ανέθεσε ο επικεφαλής από τις πρώτες ημέρες, να κάνω μεγάλα πράγματα. Να κάνω συνεντεύξεις. Τους τις έφερνα, τις έπαιζαν. Αυτό συνεχίστηκε για δύο μήνες, τρεις. Ώσπου άρχισα να δέχομαι προσκλήσεις, να πιούμε καφέδες κτλ." περιγράφει η δημοσιογράφος Έλλη Στάη για μια ιστορία που έλαβε χώρα στα πρώτα της επαγγελματικά βήματα. "Με φώναξε στο γραφείο μου, έκλεισε την πόρτα και κλείδωσε. Μου επιτέθηκε σωματικά κατ' ευθείαν. Του είπα αν δεν ξεκλειδώσετε τώρα την πόρτα θα ουρλιάξω. Άνοιξε την πόρτα, βγήκα έξω" εξήγησε.

ADVERTISING

Στις δεκαετίες που πέρασαν, μάθαινα ότι αυτό συνέβαινε σε μια πλειάδα γυναικών

Η δημοσιογράφος περιέγραψε πως στη συνέχεια και αφού είχε φύγει από τη συγκεκριμένη δουλειά, επικοινώνησαν μαζί της τηλεφωνικά, αφήνοντάς της να εννοηθεί πως δεν πρόκειται να βρει θέση εργασίας πουθενά. "Στις δεκαετίες που πέρασαν, μάθαινα ότι αυτό συνέβαινε σε μια πλειάδα γυναικών" πρόσθεσε για τον ίδιο άνθρωπο.

Μου την έπεσε κανονικά μες στο γραφείο και σηκώθηκα και έφυγα

Η παραπάνω υπόθεση όμως δεν ήταν η μόνη. "Έχω δεχτεί από παλαιό πολιτικό και πολύ μεγάλο όνομα, που μου την έπεσε κανονικά μες στο γραφείο. Κι εκεί σηκώθηκα και έφυγα, η συνέντευξη δεν έγινε" δήλωσε η Έλλη Στάη και πρόσθεσε: "Είχα αναρωτηθεί, πως για να το κάνει αυτό, σημαίνει ότι το κάνει συνέχεια. Όποτε τον συναντούσα έξω ξανά, του μιλούσα, δεν είχα θέμα, αλλά δεν τον εκτιμούσα πια ούτε σαν πολιτικό".

Δείτε παρακάτω τις δηλώσεις της:

SHARE:

24Media Network