Το “Άντε Γ..σου” της Έμιλι Ραταϊκόφσκι στον Γουάινστιν

Το “Άντε Γ..σου” της Έμιλι Ραταϊκόφσκι στον Γουάινστιν

H 28χρονη ηθοποιός και μοντέλο Έμιλι Ραταϊκόφσκι αντέδρασε οργισμένα στον συμβιβασμό ύψους 25 εκατ. δολαρίων του Χάρβεϊ Γουάινστιν με τα θύματά του.

Η πρώτη αντίδραση μετά τη γνωστοποίηση του συμβιβασμού των 25 εκατ. δολαρίων του Χάρβεϊ Γουάινσταϊν με τις περίπου 30 ηθοποιούς και πρώην υπαλλήλους του, που τον έχουν μηνύσει για σεξουαλική παρενόχληση, ήρθε από την Έμιλι Ρατακόφσκι.

Η 28χρονη ηθοποιός και μοντέλο πήγε στην πρεμιέρα της ταινίας «Uncut Gems» μαζί με τον σύζυγό της Sebastian Bear-McClard, έχοντας γράψει στο εσωτερικό του μπράτσου της τις λέξεις «F**k harvey». Η Ρατακόφσκι πόζαρε στο φακό και έδειχνε το μπράτσο της, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να εκφράσει δημόσια τη δυσαρέσκεια και τον αποτροπιασμό της για την εξέλιξη που πήρε η υπόθεση.

Ακολούθησε μια οργισμένη ανάρτησή της στο Instagram: «Σήμερα ο Χάρβεϊ Γουάινστιν και η πρώην εταιρεία έκανε συμβιβασμό 25 εκατ. δολαρίων με τα θύματά του. Ο Γουάινστιν που κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση και βιασμούς δεν θα παραδεχτεί την ενοχή του ούτε θα πληρώσει από την τσέπη του. Καμία δικαιοσύνη, καμία δικαίωση» έγραψε.

Ο συμβιβασμός των 25 εκατ. δολαρίων

Υπενθυμίζεται ότι ο παραγωγός ταινιών Χάρβεϊ Γουάινστιν, ο οποίος κατηγορείται για δεκάδες σεξουαλικές επιθέσεις σε διάσημες πρωταγωνίστριες και ηθοποιούς του Χόλιγουντ, φαίνεται πως έφτασε σε έναν εξωδικαστικό διακανονισμό με τα θύματά του ύψους 25 εκατ. δολαρίων.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδουν οι New York Times και η βρετανική εφημερίδα «The Independent», ο Γουάινστιν ήρθε σε συμφωνία με τις περίπου 30 ηθοποιούς και πρώην υπαλλήλους του, που τον έχουν μηνύσει, ώστε να μην προχωρήσουν σε δίκη. Οι αποζημιώσεις θα κατατεθούν στα θύματα από ασφαλιστικές εταιρείες της Weinstein Company (που ανήκει στον Γουάινσταϊν) κι έτσι ο ίδιος δεν θα πληρώσει, στην πράξη, τίποτα.

Ο διακανονισμός θα πρέπει να γίνει δεκτός από το δικαστήριο και να υπογραφεί από όλες τις πλευρές, ώστε να οριστικοποιηθεί.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version