Ewan McGregor: Πρώτη εμφάνιση με τη σύντροφό του μετά το διαζύγιο απ’ την Ελληνίδα Eve Mavrakis

Ewan McGregor: Πρώτη εμφάνιση με τη σύντροφό του μετά το διαζύγιο απ’ την Ελληνίδα Eve Mavrakis
twitter

Ο φακός εντόπισε τον Σκοτσέζο ηθοποιό στους δρόμους του Λος Άντζελες μαζί με τη νέα αγαπημένη του

Η είδηση του διαζυγίου του 46χρονου ηθοποιού Ewan McGregor από την επί 22 χρόνια σύζυγό του Eve Makrakis, με την οποία έχουν τέσσερα παιδιά, έσκασε σαν βόμβα στο Hollywood.

«Πέτρα του σκανδάλου» αποτέλεσε η 32χρονη συμπρωταγωνίστριά του στην ταινία «Fargo» Mary Elizabeth Winstead, με την οποία ο McGregor διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση. Το περιοδικό People, που επικαλείται οικογενειακή πηγή, αναφέρει ότι ο McGregor είχε χωρίσει από την Ελληνίδα σύζυγό του από τον περασμένο Μάιο, με το διαζύγιο να επισημοποιείται αρκετά αργότερα.

Μετά την πολύκροτο χωρισμό του, ο McGregor εθέαθη για πρώτη φορά δημοσίως σε πολυσύχναστο δρόμο του Λος Άντζελες μαζί με τη νέα σύντροφό του. Οι φωτογραφίες τους έκαναν τον γύρο του διαδικτύου:


Υπενθυμίζεται ότι ο McGregor συνάντησε την Mavrakis στα γυρίσματα της βρετανικής σειράς Kavanagh QC και παντρεύτηκαν το 1995. Η Mavrakis είναι κόρη Ελλήνων μεταναστών που γεννήθηκε στη Γαλλία και μεγάλωσε στην Κίνα. Εργάζεται ως παραγωγός τηλεοπτικών σειρών και ταινιών.

Eve Mavrakis, left, and Ewan McGregor arrive at the Oscars on Sunday, March 2, 2014, at the Dolby Theatre in Los Angeles. (Photo by Chris Pizzello/Invision/AP) ap

O Ewan McGregor με την Eve Makrakis

Mary Elizabeth Winstead arrives at the MTV Movie and TV Awards at the Shrine Auditorium on Sunday, May 7, 2017, in Los Angeles. (Photo by Richard Shotwell/Invision/AP) ap

 

Η Mary Elizabeth Winstead

(Φωτογραφίες: Twitter, Chris Pizzello, Richard Shotwell / Invision / AP)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα