Ευγενία Δημητροπούλου: Μιλά για την υιοθεσία της κόρης της και συγκινεί – Η εξομολόγηση του Αρναούτογλου

Ευγενία Δημητροπούλου: Μιλά για την υιοθεσία της κόρης της και συγκινεί – Η εξομολόγηση του Αρναούτογλου
Ευγενία Δημητροπούλου glomex

Τους λόγους που αποφάσισε να μιλήσει και να εκθέσει ένα τόσο ευαίσθητο ζήτημα, όπως είναι η υιοθεσία της κόρης της, εξήγησε η Ευγενία Δημητροπούλου στον τηλεοπτικό αέρα του "The 2Night Show".

Την Ευγενία Δημητροπούλου υποδέχθηκε στο “The 2Night Show” της Τρίτης (25/04) ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Η γνωστή ηθοποιός άνοιξε τα χαρτιά της και μεταξύ άλλων άγγιξε ένα ιδιαίτερα προσωπικό και ευαίσθητο ζήτημα, την υιοθεσία της κόρης της, τονίζοντας πως η κίνηση της υιοθεσίας δεν ήταν απόφαση για εκείνη και τον σύζυγό της, Στέλιο Βλατάκη, αλλά όνειρο.

Ήταν ένα όνειρο πριν συναντηθούμε και το οποίο το μοιραστήκαμε πολύ νωρίς και είπαμε ότι ανεξάρτητα από το αν θα αποκτήσουμε βιολογικά παιδιά, θα θέλαμε πάρα πολύ, τουλάχιστον ένα παιδί να καταφέρουμε να το υιοθετήσουμε. Οπότε δεν ήμασταν από τα ζευγάρια που είχαμε ταλαιπωρηθεί, αυτό ήταν η πρώτη μας προτεραιότητα. Είχαμε ξεκινήσει πολύ καιρό πριν γιατί είναι μία διαδικασία που παίρνει χρόνος”, ανέφερε αρχικά η ηθοποιός, σχολιάζοντας πως η διαδικασία διήρκεσε λιγότερο από 4 χρόνια.

Μιλώντας για την κόρη της, την 2,5 ετών Εύα, η ηθοποιός δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τον ενθουσιασμό της λέγοντας “έχει απίστευτη ενέργεια. Τρέχω, κυνηγάω… Της αρέσει οτιδήποτε έχει να κάνει με κίνηση, σκαρφάλωμα και τέτοια πράγματα. Όχι να καθίσει σε ένα τραπεζάκι και να παίζει με πλαστελίνη, όχι”.

Στη συνέχεια η Ευγενία Δημητροπούλου σχολίασε πως ο λόγος που το έχει εκθέσει είναι πολύ συνειδητός, αναφέροντας πως “ένας από τους λόγους που μίλησα ανοιχτά ήταν ότι έχω μιλήσει με πάρα πολλά ζευγάρια, δεν το περίμενα και χαίρομαι πάρα πολύ όταν ακούω για παρόμοιες υποθέσεις. Χαίρομαι όταν τελεσφορούν και οι δικές τους υποθέσεις. Νιώθω σαν να τα ξέρω αυτά τα παιδιά”.

Τότε, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αποκάλυψε πως στο στενό του οικογενειακό περιβάλλον έχει υιοθετηθεί ένα 10χρονο αγόρι και εξομολογήθηκε πως έχει ζήσει τη μαγεία αυτή.

Ξέρω ότι είσαι λίγο προσεκτική σε αυτό το θέμα, γιατί έχει να κάνει με το θέμα της υιοθεσίας. Είναι πολύ ωραίο αυτό, μην το φοβάσαι. Δίνεις το παράδειγμα σε πολύ κόσμο. Επειδή στο στενό οικογενειακό μου περιβάλλον έχουμε υιοθετήσει ένα παιδί 10 ετών και τώρα έχει γίνει 20 χρονών, το έχω ζήσει. Έχω ζήσει αυτή τη μαγεία”, είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα