Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: “Έπιασα τον πρώην σύντροφό μου να με απατά”

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: “Έπιασα τον πρώην σύντροφό μου να με απατά”
Ευρυδίκη Παπαδοπούλου Instagram / @papadopoulou_evridiki

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου αναφέρθηκε στον χωρισμό με τον σύντροφό της, με τον οποίον θα ανέβαιναν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Στη στήλη “Αρπαγή” της εκπομπής “Breakfast@Star” συμμετείχε η πρώην παίκτρια του Survivor, Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, η οποία μίλησε, μεταξύ άλλων, για την προσωπική της ζωή.

Αναφερόμενη στον χωρισμό από τον σύντροφό της, λίγο πριν από την συμμετοχή της στο Survivor All Star, με τον οποίον μάλιστα θα παντρεύονταν, είπε:

Χώρισα. Τώρα είμαι καλύτερα. Και βέβαια με πείραξε. Με πειράζει η κοροϊδία, όπως είμαι εγώ καθαρός άνθρωπος απέναντι στους φίλους μου, τους συντρόφους μου, τους γονείς μου, θέλω και οι άλλοι να είναι. Ψιλά γράμματα για κάποιους. Ήταν να παντρευτούμε, αόριστος χρόνος“.

Είμαι έτοιμη να προχωρήσω. Είμαι σε μια ηλικία που θέλω να προχωρήσω, να κάνω τη δική μου οικογένεια, να βρω έναν σύντροφο”, συμπλήρωσε.

Σχετικά με το πώς είναι στις σχέσεις της, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου δήλωσε με χιούμορ: “Είμαι ζηλιάρα φουλ. Έχω κάνει κατινιές. Πλέον δεν κάνω παρακολουθήσεις, βάζω άλλους να παρακολουθούν”.

Τέλος, όσον αφορά για το ποια ήταν η πιο όμορφη εμπειρία της μέχρι τώρα, η γνωστή σχεδιάστρια κοσμημάτων είπε: “Το J2US ήταν καλή εμπειρία για μένα, αλλά όχι για τους άλλους, όπως καταλάβαμε. Έφυγα στο 2ο live. Φυσικά τo Survivor, ο πρώτος κύκλος. Την πρώτη φορά στεναχωρήθηκα κιόλας, γιατί δεν ήθελα να φύγω. Άλλος ήθελε… Ο πρώην σύντροφός μου“.

Και τότε, πρόσθεσε: “Ωπ ωπ κάτσε, γιατί εδώ βρήκαν τα κέρατα. Τον τσάκωσα. Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον”.

Οι δηλώσεις της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα