Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Η αφοπλιστική απάντηση στα σχόλια που δέχεται για τα κιλά της

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Η αφοπλιστική απάντηση στα σχόλια που δέχεται για τα κιλά της
Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη glomex

Ξέσπασε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη στα σχόλια των χρηστών του Διαδικτύπου που σχολιάζουν τα κιλά της και συμπεραίνουν πως είναι έγκυος. "Τρώω και έχω παρει κιλά. Θα τα χάσω όποτε εγώ είμαι έτοιμη να τα χάσω", δήλωσε.

Δεκάδες μηνύματα ακολούθων της στα social media που σχολιάζουν την εξωτερική της εμφάνιση και τα κιλά της συμπεραίνοντας πως είναι έγκυος δέχεται η Ευρυδίκη Βαλαβάνη καιι η ίδια ξέσπασε στον τηλεοπτικό αέρα.

Από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, όπου βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης, η παρουσιάστρια αθλητικών ειδήσεων και πρώην παίκτρια του Survivor, ξέσπασε με αφορμή το μήνυμα που έλαβε τελευταία, έπειτα από μια φωτογραφία που ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, από το γυμναστήριο.

“Προχθές ανέβασα μια φωτογραφία από το γυμναστήριο και βρήκα ένα μήνυμα στο Instagram που μου έλεγε μπράβο που γυμνάζομαι στην κατάσταση που είμαι. Επειδή έχω πάρει κάποια παραπάνω κιλά απ’ ότι ήμουν, λαμβάνω κάθε μέρα τέτοιου είδους μηνύματα και όλο αυτό μου προσθέτει ένα τεράστιο βάρος. Έχω μια πίεση και λέω είμαι 34, θα προλάβω, θα κάνω; Είναι τρομερό που σου προσθέτει ο άλλος. Τρώω και έχω παρει κιλά και είναι φυσιολογικό. Και θα τα χάσω όποτε εγώ είμαι έτοιμη να τα χάσω”, δήλωσε φανερά φορτισμένη, σχολιάζοντας παράλληλα πως μπορεί ο μέσος follower να σχολιάζει με καλή διάθεση, ωστόσο τέτοιου είδους σχόλια δημιουργούν μεγάλο βάρος.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα