Game of Thrones: Αυτός είναι ο χορός που χάρισε στην Emilia Clarke, το ρόλο της Khaleesi

default image

Απίστευτο κι όμως αληθινό! Η εμβληματική Khaleesi, κατά κόσμον Emilia Clarke, αποκάλυψε το χορό που της ζητήθηκε στην audition πριν πάρει το ρόλο της δρακομάνας στο GOT "Ήθελα τόσο πολύ το ρόλο και ήταν η μόνη χορευτική κίνηση που γνώριζα"

Η λατρεία στο πρόσωπο της δρακομάνας του Game of Thrones είναι δεδομένη και μετά από έξι σεζόν, δύσκολα κάποιος από τους φανατικούς της σειράς θα μπορούσε να φανταστεί στο ρόλο της Khaleesi μια άλλη ηθοποιό από την πανέμορφη και ταλαντούχα Emilia Clarke. Αν και δεν έχουμε σαφή εικόνα του τι μπορεί να ζητά μια παραγωγή από έναν ηθοποιό κατά τη διάρκεια του casting για την επιλογή των ανθρώπων που θα ενσαρκώσουν κάποιο ρόλο, δεν φανταζόμασταν ποτέ πως για εκείνον της Khaleesi, θα απαιτούνταν ένας χορός. Κι όχι ένας ενήλικος, θηλυκός, αισθησιακός χορός, αλλά ένας παιδικός χορός.

Για την ακρίβεια, σε συνέντευξή της στο variety.com απέναντι στο συνάδελφό της Jay Duplass, η Emilia Clarke αποκάλυψε πως στην audition για το ρόλο, χόρεψε το “Funky Chicken” κάνοντας το… κοτόπουλο. Ο Duplass αναφέρθηκε σε μια φήμη που κυκλοφορούσε στην πιάτσα, αναφορικά με τον τρόπο που πήρε το ρόλο και πιο συγκεκριμένα το χορό που κλήθηκε να χορέψει στις audition. “Άκουσα μια φήμη πως χόρεψες το Funky Chicken στην audition σου για το Game Of Thrones” της είπε για να λάβει την αφοπλιστική απάντηση πως οι φήμες ήταν αληθινές.

“Είχα τρελαθεί. Οι παραγωγοί νομίζω ήθελαν να πάω καλά. Μμε είχαν δει στην Αγγλία και ήταν εκείνοι που με κάλεσαν στην Αμερική. Ανακάλυψαν μια ‘γκόμενα’ στο Λονδίνο, που δεν έχει κάνει τίποτα, μόνο ένα πέρασμα από ένα καθημερινό σίριαλ και ήθελαν να ενσαρκώσει το χαρακτήρα της νέας τους σειράς” ανέφερε με αφοπλιστική ειλικρίνεια και συμπλήρωσε: “Έτσι πήγα, έκανα τις σκηνές και μετά ήμουν σε φάση ‘μπορώ να κάνω κάτι άλλο, υπάρχει κάτι που θέλετε να κάνω για εσάς; Τότε, ο David Benioff (παραγωγός της σειράς) μου είπε αστειευόμενος. ‘θα μπορούσες να μας δείξεις ένα χορό’. Και τον πήρα στα σοβαρά… ήθελα τόσο πολύ το ρόλο”. Κάπως έτσι, προκειμένου να γεννηθεί η Khaleesi, προηγήθηκε ένας χορός του κοτόπουλου (ντάλε κουάλε με τα δικά μας τα παπάκια).  Αν και δεν ήταν απαραίτητο από ότι φαίνεται, το χτύπημα των… φτερών στο ρυθμό του κοτόπουλου, έκανε το θαύμα του.

“Είναι η μόνη χορευτική κίνηση που ξέρω, το Funky Chicken” είπε η Emilia Clarke που όμως συμπλήρωσε πως δύσκολα μπορεί να φανταστεί την ηρωίδα που υποδύεται να χορεύει στους ρυθμούς του κοτόπουλου. “Δεν νομίζω πως θα δείτε κάτι τέτοιο στη σειρά. Προσπάθησα να κάνω την Khaleesi αστεία, αλλά δεν λειτουργεί. Η Khaleesi δεν είναι αστεία”.

Δείτε το απόσπασμα της συνέντευξης:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα