Γαβαλάς: “Ξυπνάω ως ατόφιο αρσενικό και μετά μπαίνει μέσα μου η θηλυκότητα”

Γαβαλάς: “Ξυπνάω ως ατόφιο αρσενικό και μετά μπαίνει μέσα μου η θηλυκότητα”
Ο Λάκης Γαβαλάς στο Dot. Glomex

Ο Λάκης Γαβαλάς μίλησε για τη συμμετοχή του ως drag queen σε ταινία, αλλά και για τη σεξουαλικότητά του, αναφέροντας δύο περιστατικά.

Καλεσμένος στην εκπομπή “Dot” ήταν το Σάββατο (07/11) ο γνωστός σχεδιαστής μόδας Λάκης Γαβαλάς, ο οποίος παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξης, ενώ μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη συμμετοχή του σε ταινία ως drag queen, η οποία θα μονταριστεί μέχρι τον Μάιο, αλλά και για τη σεξουαλικότητά του, ενώ δήλωσε πως θα ήθελε να έχει ένα παιδί.

Συγκεκριμένα, ο Λάκης Γαβαλάς περιέγραψε δύο περιστατικά, παρουσιάζοντας τον εαυτό του και το πώς αισθάνεται ο ίδιος για τα δύο φύλα.

Εγώ θεωρώ ότι ο κόσμος μαζί μου παθαίνει βραχυκύκλωμα, πράγμα το οποίο δεν μου αρέσει. Εγώ είμαι ένας άνθρωπος πολύ στάνταρ. Ξυπνάω το πρωί ως ατόφιο αρσενικό. Αγαπώ τις γυναίκες και μπαίνει μέσα μου η θηλυκότητα κατά την διάρκεια της ημέρας”, ανέφερε αρχικά.

“Είναι φορές που έχω πάει σε εστιατόριο με φίλους ή και γκομενικά ακόμα και κοιτάζω μια υπέροχη γυναίκα και τη θαυμάζω. Είχαμε μια παίκτρια και έλεγα του Κουδουνάρη “ποια θέλεις; για να ξέρω γιατί θέλω να είναι δική μου, δηλαδή εγώ να την φλερτάρω” και το εννοούσα με μία έννοια. Και έχω πάει σε ένα εστιατόριο και παθαίνει κάτι το γκαρσόν που μας σερβίρει, ο κούκλαρος και μετά που κοντεύει δεν τον βλέπουμε και λέω που πήγε. Μου λένε αρρώστησε και τους λέω δώστε μου την διέυθυνσή του να τον πάω στο καλύτερο νοσοκομείο και να τον περιθάλψω σπίτι μου μετά. Έτσι αισθάνθηκα και δεν έχω να δώσω λόγο σε κανέναν. Το γουστάρω τρελά. Δεν μοιράζω ποτέ όμως την σεξουαλική μου επιθυμία με τρίτο άτομο, σε αυτό είμαι απόλυτος”, δήλωσε ο Λάκης Γαβαλάς.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα