Γέννησε η Ήβη Αδάμου

Γέννησε η Ήβη Αδάμου

Η τραγουδίστρια έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι, καρπό του έρωτά της με τον Μιχάλη Κουϊνέλη (Stavento)

Γονείς έγιναν ο Μιχάλης Stavento και η Ήβη Αδάμου, η οποία έφερε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, σε γνωστό μαιευτήριο των Αθηνών.

Σύμφωνα με το evros-news, η Ήβη γέννησε σε γνωστό μαιευτήριο της Αθήνας και από το πλευρό της δεν έλειπε ο τραγουδιστής και συνθέτης. Μπορεί το ζευγάρι να μην έχει ανακοινώσει τον ερχομό του μωρού του, αλλά σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η είδηση έχει γίνει γνωστή στην ιδιαίτερη πατρίδα του Stavento, την Αλεξανδρούπολη.

ADVERTISING

Στην Αθήνα βρίσκονται τόσο οι γονείς της Ήβης Αδάμου από την Κύπρο, όσο και του Μιχάλη Κουϊνέλη.

Μάλιστα, όπως έχει κάνει η ίδια γνωστό, η Ήβη και η μικρή τους κόρη, όταν με το καλό πάρουν εξιτήριο από το μαιευτήριο θα μετακομίσουν μόνιμα στην Αλεξανδρούπολη, μαζί φυσικά με τον Μιχάλη.

"Πρέπει να υπάρχει μία βάση για το παιδί και αυτή θα είναι η Αλεξανδρούπολη. Το έχουμε αποφασίσει. Και το θεωρώ πολύ λογικό. Είναι μία πάρα πολύ όμορφη πόλη για να μεγαλώσεις ένα παιδί. Είναι όλα πιο ανθρώπινα και πιο απλά εκεί" έχει δηλώσει η τραγουδίστρια πρόσφατα, συνεχίζοντας: "Ναι, μετακομίζω στην Αλεξανδρούπολη. Αλλά όταν θα υπάρχουν δουλειές θα επιστρέφω στην Αθήνα. Για αυτό λέω ότι νομίζω πως η ζωή μου γενικά θα είναι πάντα ένα ταξίδι. Θα δούμε όμως πως θα έρθουν τα πράγματα στην πορεία. Αν έχεις όρεξη, όλα γίνονται", είχε δηλώσει στο περιοδικό Down Town.

SHARE:

24Media Network