Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: “Τα παιδιά μου με έχουν δει στα πρόθυρα κατάθλιψης”

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: “Τα παιδιά μου με έχουν δει στα πρόθυρα κατάθλιψης”
Σε μια τηλεοπτική συνάντηση με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης μιλά μεταξύ άλλων, για την οικογένειά του, τις δυσκολίες του επαγγέλματος και την ανεργία που έχουν βιώσει. Glomex

Σε μια τηλεοπτική συνάντηση με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης μιλά μεταξύ άλλων για την οικογένειά του, τις δυσκολίες του επαγγέλματος και την ανεργία που έχει βιώσει.

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης σε μια σπάνια τηλεοπτική συνάντηση με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, στο “The 2Night Show“, μιλά για την ανεργία που έχει βιώσει στο παρελθόν, η οποία τον οδήγησε στα πρόθυρα της κατάθλιψης.

Όπως αποκάλυψε και οι δύο του κόρες σκοπεύουν να ασχοληθούν με την υποκριτική ενώ ο γιος του με τα μαθηματικά. “Θα ήταν βαρετό να είμαστε και οι πέντε ηθοποιοί. Ας κάνει ένας και κάτι άλλο, να έχουμε να συζητάμε“, σχολίασε γελώντας.

Όσον αφορά την επαγγελματική πορεία εκείνου και της συζύγου του, Μπέσυ Μάλφα : “Η δουλειά του ηθοποιού είναι δύσκολη αλλά ωραία. Με την Μπέτυ έχουμε βιώσει πολλές φορές την ανεργία, έχουμε περάσει διαστήματα μεγάλης δυσκολίας. Τα παιδιά το βλέπανε, δεν τους φόρτωνα τα δικά μου αλλά βλέπανε τον μπαμπά στα πρόθυρα κατάθλιψης, είχε να δουλέψει 6-7 μήνες και δεν είχε φέρει δραχμή στο σπίτι. Λέω τα άσχημα αλλά λέω και τα καλά. Έχουμε καταφέρει να ζούμε από αυτή τη δουλειά παρά τις δυσκολίες της”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα