Γερμανού: Ξέσπασε κατά της γυναίκας που έκανε bullying στον Λευτέρη Κοκογιαννάκη – “Μην μας ξαναδείτε”

Γερμανού: Ξέσπασε κατά της γυναίκας που έκανε bullying στον Λευτέρη Κοκογιαννάκη – “Μην μας ξαναδείτε”
Ναταλία Γερμανού glomex

"Ασπίδα" για τον Λευτέρη Κοκογιαννάκη, ο οποίος έπεσε θύμα bullying στο κατάστημα όπου εργάζεται στην Κρήτη, η Ναταλία Γερμανού ζητώντας από τη θύτη του συμβάντος να μην ξαναπαρακολουθήσει την εκπομπή της εάν είναι τηλεθέατρια.

Μεγάλες διαστάσεις έλαβε το περιστατικό bullying που σημειώθηκε στην Κρήτη με θύμα τον Λευτέρη Κοκογιαννάκη, όταν μία πελάτισα στο βιβλιοπωλείο που εργάζεται ο “Ντόντος” από τη σειρά “Κομάντα και Δράκοι” αρνήθηκε να εξυπηρετηθεί από εκείνον, καθώς σύμφωνα με όσα υποστήριξε, “τέτοια άτομα δεν θα έπρεπε να εργάζονται εκεί“.

Κύμα συμπαράστασης στο πρόσωπο του νεαρού αλλά και οργή για τη συμπεριφορά της συγκεκριμένης κυρίας διαδέχθηκαν το συμβάν, με το θέμα να απασχολεί και τα media της χώρας και τη Ναταλία Γερμανού να προχωρά σε μία πρωτοφανή κίνηση μέσα από την εκπομπή της.

Κατά τη διάρκεια του “Καλύτερα δε Γίνεται” του Σαββάτου (04/02), η διάσημη παρουσιάστρια φανερά ενοχλημένη με την άδικη και αναίτια επίθεση προς τον Λευτέρη Κοκογιαννάκη, ζήτησε από τη συγκεκριμένη γυναίκα να μην παρακολουθήσει ξανά την εκπομπή της, σε περίπτωση που τη βλέπει, καθώς δεν θέλει τέτοιους τηλεθεατές.

“Θα μου επιτρέψετε…Ίσως λίγο υπερβαίνω τώρα κάποια όρια αλλά ποιος με σταμάτησε ποτέ από τον παρορμητισμό μου. Αν μας βλέπει η κυρία αυτή, που είναι υπεύθυνη για το περιστατικό αυτό και η οποία έκανε τον Λευτέρη μας να αισθανθεί τόσο άσχημα. Θέλω μόνο να της πω ένα πράγμα: Μη μας ξαναδείτε! Αυτό μόνο. Δεν θέλουμε τηλεθεατές σαν εσάς. Αυτό και το κλείνω κάπου εκεί”, είπε χαρακτηριστικά.

Νωρίτερα, ο Λευτέρης Κοκογιαννάκης μίλησε στην εκπομπή του Alpha και αποκάλυψε πως δεν ήταν ωραία η συμπεριφορά της κυρίας αυτής, ωστόσο τόνισε πως αγαπάει πολύ τον εργοδότη του γιατί διευθέτησε απευθείας το θέμα.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα