Λευτέρης Κοκογιαννάκης: Θύμα bullying ο “Ντόντος” του “Κομάντα και Δράκοι”

Λευτέρης Κοκογιαννάκης: Θύμα bullying ο “Ντόντος” του “Κομάντα και Δράκοι”
Ο Λευτέρης Κοκογιαννάκης στη σειρά "Κομάντα και Δράκοι" Mega Tv

Θύμα αδιανόητης και απαράδεκτης επίθεσης έπεσε ο ηθοποιός Λευτέρης Κοκογιαννάκης, τον οποίο γνωρίσαμε μέσα από τη σειρά "Κομάντα και Δράκοι", όπου υποδύθηκε τον "Ντόντο". Η καταγγελία της αδερφής του.

Τι κι αν βρισκόμαστε αισίως στο 2023, ο κόσμος -υποτίθεται πάντα- πως αλλάζει και εξελίσσεται και πλέον ολοένα και περισσότεροι δείχνουν να ευαισθητοποιούνται στο άκουσμα όρων όπως η κοινωνική συμπερίληψη και αποδοχή, ενώ την ίδια στιγμή “μάχονται” για την εξάλειψη κάθε φαινομένου κοινωνικού ρατσισμού και παραγκωνισμού ευάλωτων κοινωνικών ομάδων.

Σίγουρα τα παραπάνω αποτελούν για κάποιους ψιλά γράμματα, όπως στην περίπτωση της γυναίκας, η οποία φέρεται να άσκησε bullying στον Λευτέρη Κοκογιαννάκη, τον οποίο γνωρίσαμε ως “Ντόντο” στη σειρά του MEGA, “Κομάντα και Δράκοι“, αρνούμενη να εξυπηρετηθεί από εκείνον.

Σύμφωνα με την καταγγελία της αδερφής του Λευτέρη Κοκογιαννάκη, Σπυριδούλας, όλα συνέβησαν σε ένα βιβλιοπωλείο στην Κρήτη, όπου ο Λευτέρης ως ΑμεΑ εργάζεται για λίγες ώρες μέσω ενός προγράμματος του ΟΑΕΔ. Η συγκεκριμένη πελάτισα βρέθηκε στο βιβλιοπωλείο, όταν όμως είδε τον Λευτέρη Κοκογιαννάκη όχι απλά δεν χάρηκε που ένα άτομο με αναπηρία προσφέρθηκε να τη βοηθήσει και να την εξυπηρετήσει, αντιθέτως του είπε ότι άτομα σαν εκείνον δεν θα έπρεπε να εργάζονται εκεί, ζητώντας να δει τον εργοδότη του.

Ο Λευτέρης Κοκογιαννάκης της απάντησε πως μπορεί να την εξυπηρετήσει, ωστόσο, όπως αναφέρεται στην ανάρτηση, η κυρία επέμενε να δει τον ιδιοκτήτη του βιβλιοπωλείου. Τελικά, το συμβάν λύθηκε όταν ο εργοδότης του Λευτέρη Κοκογιαννάκη τον υπερασπίστηκε και έδιωξε τη γυναίκα από το κατάστημα.

Λευτέρης Κοκογιαννάκης Facebook

Η συγκεκριμένη καταγγελία προκάλεσε οργή και θύελλα αντιδράσεων, παράλληλα όμως το συμβάν διαδέχθηκε ένα μεγάλο κύμα συμπαράστασης προς το πρόσωπο του Λευτέρη Κοκογιαννάκη. Τη στάση του ιδιοκτήτη του βιβλιοπωλείου που έκανε το αυτονόητο και υπερασπίστηκε τον υπάλληλό του σχολίασαν θετικά άλλοι, τονίζοντας ότι ο επιχειρηματίας στήριξε τον νεαρό προφυλάσσοντάς τον.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα