Gigi Hadid: “Βόθρος μίσους και φανατισμού” το Twitter του Έλον Μασκ – Γιατί το εγκαταλείπει

Gigi Hadid: “Βόθρος μίσους και φανατισμού” το Twitter του Έλον Μασκ – Γιατί το εγκαταλείπει
Gigi Hadid ap

Μετά τις μαζικές απολύσεις του Έλον Μασκ στο Twitter, η Gigi Hadid ανακοίνωσε την αποχώρησή της από την πλατφόρμα. "Δεν μπορώ να πω ότι είναι ένα ασφαλές μέρος για κανέναν" γράφει στο Instagram.

Μαζί με το πλήθος χρηστών που εγκαταλείπουν μαζικά την πλατφόρμα του Twitter βρέθηκε από την Κυριακή (6/11) η Gigi Hadid.

Το 27χρονο σούπερ μόντελ μοιράστηκε τη δήλωση μιας απολυμένης υπαλλήλου του Twitter στο Instagram Story της, και πρόσθεσε ότι “απενεργοποίησε” τον λογαριασμό της στην πλατφόρμα.

“Εδώ και πολύ καιρό, αλλά ειδικά με τη νέα ηγεσία του, γίνεται όλο και περισσότερο ένας βόθρος μίσους και φανατισμού“, έγραψε, “και δεν είναι ένα μέρος στο οποίο θέλω να συμμετέχω” έγραψε στη συνέχεια, αφήνοντας σαφείς αιχμές κατά του Έλον Μασκ.

Η Gigi ζήτησε συγγνώμη από τους θαυμαστές της, με τους οποίους, όπως είπε, της αρέσει να επικοινωνεί “εδώ και μια δεκαετία μέσω Twitter” – επισημαίνοντας όμως ότι δεν μετανιώνει για την απόφασή της κατά τα άλλα.

Δεν μπορώ να πω ότι είναι ένα ασφαλές μέρος για κανέναν, ούτε μια κοινωνική πλατφόρμα που θα κάνει περισσότερο καλό παρά κακό”, κατέληξε.

instagram

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα