ΕΛΟΝ ΜΑΣΚ

Κατάστημα της GameStop

GameStop: Πώς οι ερασιτέχνες επενδυτές γκρεμοτσάκισαν τα hedge funds της Wall Street

Μικροεπενδυτές με σύμμαχο τον Έλον Μασκ απογείωσαν τη μετοχή της εταιρείας παραγωγής βιντεοπαιχνιδιών κατά 1.700% φέρνοντας στα πρόθυρα της χρεοκοπίας εκείνους που είχαν "σορτάρει" τη μετοχή.

SpaceX Starship: Εξερράγη κατά την προσγείωση μετά από δοκιμαστική πτήση

SpaceX Starship: Εξερράγη κατά την προσγείωση μετά από δοκιμαστική πτήση

Ο πύραυλος Starship που καταστράφηκε φλεγόμενος ήταν ένα πρωτότυπο ύψους 16 ορόφων και αναπτύχθηκε από την εταιρεία του Μασκ για τη μεταφορά ανθρώπων και 100 τόνων φορτίου σε αποστολές στο φεγγάρι και τον Άρη.

Άρης

SpaceX: Ο Έλον Μασκ σχεδιάζει την πρώτη μη στελεχωμένη αποστολή στον Άρη για το 2024

Η Space X σχεδιάζει για το 2024 την πρώτη μη στελεχωμένη αποστολή της στον Άρη, επιβεβαίωσε ο Έλον Μασκ, ο οποίος έχει δηλώσει πως οι άνθρωποι πρέπει να αποκτήσουν μόνιμη παρουσία στον "κόκκινο πλανήτη".

Ο Έλον Μασκ

Κορονοϊός: Ο Έλον Μασκ δεν θα εμβολιαστεί γιατί "όλοι μια μέρα θα πεθάνουμε"

Καλεσμένος στο podcast της Kara Swisher ήταν ο Έλον Μασκ σε μία μάλλον απαισιόδοξη συνέντευξη, όπου μεταξύ άλλων ξεκαθάρισε πως "'δεν πιστεύω πια στην ανθρωπότητα". Μέσα σε όλα, είπε και "μπουμπούνα" τον Μπιλ Γκέιτς.

Neuralink: Ο Elon Musk παρουσιάζει νέο εμφύτευμα που "διαβάζει" τον εγκέφαλο

Neuralink: Ο Elon Musk παρουσιάζει νέο εμφύτευμα που "διαβάζει" τον εγκέφαλο

Απώτερος σκοπός του νέου πρότζεκτ του Έλον Μασκ είναι η θεραπεία σοβαρών ψυχικών και σωματικών προβλημάτων. Οι πρώτες δοκιμαστικές εκδόσεις του έχουν τοποθετηθεί σε μαϊμούδες, ινδικά χοιρίδια και γουρούνια και δείχνουν πως λειτουργούν.

Πυραμίδες της Αιγύπτου

Η Αίγυπτος διαβεβαιώνει τον Έλον Μασκ πως οι πυραμίδες δεν χτίστηκαν από εξωγήινους

Η Αίγυπτος καλεί τον δισεκατομμυριούχο Έλον Μασκ να επισκεφτεί τις πυραμίδες και να διαπιστώσει από μόνος του ότι δεν υπήρξε εμπλοκή των εξωγήινων όταν χτίζονταν.