ΕΛΟΝ ΜΑΣΚ

To Project December 'επιτρέπει' τη χρήση τεχνητής νοημοσύνης για απλή συζήτηση έως τη σύνθεση πτυχιακής.

Άνδρας "μίλησε" με τη νεκρή αρραβωνιαστικιά του, μέσω τεχνητής νοημοσύνης

H San Francisco Chronicle δημοσίευσε την ιστορία του Καναδού Τζόσουα Μπαρμπό, που χρησιμοποίησε την τεχνητή νοημοσύνη για να 'μιλάει' με τη νεκρή σύντροφο του, αδύναμος να διαχειριστεί το πόσο του έλειψε.

H απογείωση του διαστημοπλοιου που έστειλε τον Τζεφ Μπέζος στο διάστημα.

Πόσο στοίχισαν τα 11 λεπτά του Τζεφ Μπέζος στο διάστημα

Την Τρίτη 20/7 ο Τζεφ Μπέζος έκανε το ταξίδι που ετοίμαζε για δυο δεκαετίες. Δηλαδή, στο διάστημα. Έντεκα λεπτά αργότερα, ήταν πίσω στη γη. Ας δούμε πόσα έδωσε για αυτήν την εμπειρία, την οποία λοιδώρησε ο ανταγωνιστής του, Ίλον Μασκ.

Ο Έλον Μασκ

Έλον Μάσκ: Χειροκρότησε tweet που καλεί Ρώσους δισεκατομμυριούχους σε "διαστημικές" δαπάνες

Ο Έλον Μάσκ χειροκρότησε το tweet του επικεφαλής της Roskosmos που καλεί τους Ρώσους δισεκατομμυριούχους να ξοδέψουν τα χρήματα τους "όχι σε εκθέσεις ματαιοδοξίας, αλλά στην ανάπτυξη των διαστημικών τεχνολογιών".

Ο Ίλον Μασκ δεν σταματάει να εκπλήσσει τους ιδιοκτήτες αυτοκινήτων Tesla.

Οδηγοί Tesla ανακάλυψαν τη κρυμμένη φωνητική εντολή 'open butthole'

Από το 2017 ο Ίλον Μασκ έχει προσφέρει στους ιδιοκτήτες αυτοκινήτων Tesla 'Πασχαλινά Αυγά', δηλαδή έναν άγνωστο αριθμό λειτουργιών λογισμικού που ακόμα ανακαλύπτουν οι οδηγοί των αυτοκινήτων.

Ο Jeff Bezos, ο Elon Musk και ο Bill Gates

Φόρος πλούτου: Τα ιλλιγιώδη ποσά που θα πληρώσουν Jeff Bezos, Elon Musk και Bill Gates αν περάσει η πρόταση

Φόρους πολλών δισ. δολαρίων ενδέχεται να αντιμετωπίσουν οι πλουσιότεροι άνθρωποι στον κόσμο, όπως ο Τζεφ Μπέζος, ο Έλον Μασκ και ο Μπιλ Γκέιτς εάν τελικά περάσει το αμφιλεγόμενο σχέδιο των Δημοκρατικών για επιθετική φορολόγηση του μεγάλου πλούτου.

Κατάστημα της GameStop

GameStop: Πώς οι ερασιτέχνες επενδυτές γκρεμοτσάκισαν τα hedge funds της Wall Street

Μικροεπενδυτές με σύμμαχο τον Έλον Μασκ απογείωσαν τη μετοχή της εταιρείας παραγωγής βιντεοπαιχνιδιών κατά 1.700% φέρνοντας στα πρόθυρα της χρεοκοπίας εκείνους που είχαν "σορτάρει" τη μετοχή.

SpaceX Starship: Εξερράγη κατά την προσγείωση μετά από δοκιμαστική πτήση

SpaceX Starship: Εξερράγη κατά την προσγείωση μετά από δοκιμαστική πτήση

Ο πύραυλος Starship που καταστράφηκε φλεγόμενος ήταν ένα πρωτότυπο ύψους 16 ορόφων και αναπτύχθηκε από την εταιρεία του Μασκ για τη μεταφορά ανθρώπων και 100 τόνων φορτίου σε αποστολές στο φεγγάρι και τον Άρη.

Άρης

SpaceX: Ο Έλον Μασκ σχεδιάζει την πρώτη μη στελεχωμένη αποστολή στον Άρη για το 2024

Η Space X σχεδιάζει για το 2024 την πρώτη μη στελεχωμένη αποστολή της στον Άρη, επιβεβαίωσε ο Έλον Μασκ, ο οποίος έχει δηλώσει πως οι άνθρωποι πρέπει να αποκτήσουν μόνιμη παρουσία στον "κόκκινο πλανήτη".

Ο Έλον Μασκ

Κορονοϊός: Ο Έλον Μασκ δεν θα εμβολιαστεί γιατί "όλοι μια μέρα θα πεθάνουμε"

Καλεσμένος στο podcast της Kara Swisher ήταν ο Έλον Μασκ σε μία μάλλον απαισιόδοξη συνέντευξη, όπου μεταξύ άλλων ξεκαθάρισε πως "'δεν πιστεύω πια στην ανθρωπότητα". Μέσα σε όλα, είπε και "μπουμπούνα" τον Μπιλ Γκέιτς.

Neuralink: Ο Elon Musk παρουσιάζει νέο εμφύτευμα που "διαβάζει" τον εγκέφαλο

Neuralink: Ο Elon Musk παρουσιάζει νέο εμφύτευμα που "διαβάζει" τον εγκέφαλο

Απώτερος σκοπός του νέου πρότζεκτ του Έλον Μασκ είναι η θεραπεία σοβαρών ψυχικών και σωματικών προβλημάτων. Οι πρώτες δοκιμαστικές εκδόσεις του έχουν τοποθετηθεί σε μαϊμούδες, ινδικά χοιρίδια και γουρούνια και δείχνουν πως λειτουργούν.

Πυραμίδες της Αιγύπτου

Η Αίγυπτος διαβεβαιώνει τον Έλον Μασκ πως οι πυραμίδες δεν χτίστηκαν από εξωγήινους

Η Αίγυπτος καλεί τον δισεκατομμυριούχο Έλον Μασκ να επισκεφτεί τις πυραμίδες και να διαπιστώσει από μόνος του ότι δεν υπήρξε εμπλοκή των εξωγήινων όταν χτίζονταν.