Γιώργος Αγγελόπουλος: “Δεν περίμενα να είναι τόσο καλό το βιβλίο μου!”

Γιώργος Αγγελόπουλος: “Δεν περίμενα να είναι τόσο καλό το βιβλίο μου!”

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος μίλησε για το βιβλίο του, τις αρνητικές κριτικές, αλλά και την ολοκλήρωση το Τατουάζ. Επίσης, δεν διστάζει να αποκαλύψει πόσα βιβλία έχει διαβάσει ο ίδιος.

Όπως έχει ήδη γίνει γνωστό, ο νικητής του Survivor 1 και πρωταγωνιστής της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς “Τατουάζ”, ο Γιώργος Αγγελόπουλος ή αλλιώς Ντάνος, ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει ένα βιβλίο, η επίσημη παρουσίαση του οποίου θα πραγματοποιηθεί στις 23 Φεβρουαρίου 2019.

Όπως είχε δηλώσει παλαιότερα, το βιβλίο του θα περιλαμβάνει προσωπικές εμπειρίες, βιώματα, σημαντικά γεγονότα της ζωής του, τις δυσκολίες που πέρασε στο παρελθόν, τα μαθήματα που πήρε, αλλά και άγνωστες πτυχές του εαυτού του, που δεν γνωρίζουν ούτε τα κοντινά του άτομα.

Με αφορμή την παρουσίαση του βιβλίου, ο Ντάνος ένα live story στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, στο οποίο μίλησε για το βιβλίο και “συνομίλησε” με τους ακόλουθούς του, οι οποίοι του έστελναν διάφορες ερωτήσεις. Μίλησε, επίσης, για τη σειρά “Τατουάζ” που τελειώνει και για τις αρνητικές κριτικές που έχουν γραφτεί, για το γεγονός ότι αποφάσισε να κυκλοφορήσει βιβλίο.

Μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Αγγελόπουλος είπε τα παρακάτω:

Εγώ προσωπικά δεν κατάφερα να το διαβάσω με τη μία, δηλαδή μονοκοπανιάς. Ελπίζω να σας αρέσει, εμένα μου άρεσε. Οι σελίδες θα είναι 160, σε κάθε αρχή του κεφαλαίου θα υπάρχει μια φωτογραφία που θα είναι σχετική με το κεφάλαιο που ακολουθεί.

Μια και επίσημα πια δεν συνεχίζεται το “Τατουάζ” μ’ έχει βάλει κι αυτό να σκέφτομαι διάφορα για το μέλλον. Το Τατουάζ θα τελειώσει τέλος Ιουνίου. Υπάρχουν κάποιες προτάσεις, κάποιες συζητήσεις, θα δούμε”.

Οι άσχημες κριτικές είναι το αντίθετο από τις καλές κριτικές. Δεν είμαι στο χώρο του βιβλίου, ούτε έχω διαβάσει 1.000 βιβλία. Έχω διαβάσει 8.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα