Γιώργος Καραμίχος: “Με έχουν φτύσει δύο φορές στον δρόμο”

Γιώργος Καραμίχος: “Με έχουν φτύσει δύο φορές στον δρόμο”
Ο Γιώργος Καραμίχος PAPADAKIS PRESS

Ο Γιώργος Καραμίχος μίλησε για τα παιδικά χρόνια στη Βέροια, για την πατρότητα, αλλά και για τις επιθέσεις που έχει δεχθεί από περαστικούς.

Καλεσμένος στην εκπομπή “MEGA Καλημέρα” βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας ο Γιώργος Καραμίχος, ο οποίος μίλησε για τα δύσκολα και απαιτητικά παιδικά χρόνια στη Βέροια, για την πατρότητα στη νεαρή ηλικία, αλλά και για τις επιθέσεις που έχει δεχθεί από περαστικούς.

«Είχαμε χωράφια και κατσίκια στην Βέροια. Από μικρός ένιωθα ότι δεν άνηκα στο χωρίο, μου άρεσε να κάνω πειράματα, να διαβάζω, που ήταν περίεργο. Έπαιζα ένα βουβό σκυλάκι στα 5,5 μου και είδα ότι μου άρεσε το θέατρο. Οι γονείς ήταν πολύ έντονα κατά στην απόφαση μου να γίνω ηθοποιός, επηρεάζεσαι από αυτό, είχα έλκος και γαστρίτιδες. Έκανα εγχειρήσεις στην μέση από την ενοχή που είχα για την δουλειά που έκανα», ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Καραμίχος.

Μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Καραμίχος, τοποθετήθηκε σχετικά με την πατρότητα, αναφέροντας:

«Έγινα γονιός στα 24, κάποιες προτεραιότητες άλλαξαν, θα ήμουν εντελώς άλλος άνθρωπος χωρίς την κόρη μου. Στο δεύτερο παιδί μου ήμουν μεγαλύτερος και τα τελευταία χρόνια φροντίζω να έχω μεγάλα διαστήματα έκτος δουλειάς. Η διάθεση μου είναι να είμαι κάλος πατέρας, πρέπει να ακούς τους άλλους και να αφήνεις στην άκρη το εγώ σου. Η κόρη μου ζει στην Δανία. Είχα μάθει από μικρός να μην κλαίω, όπως ο πατέρας μου, και πήγα σε σχολή για να μάθω να κλαίω. Ήθελα να κάνω μία επέμβαση στην μέση και για να μην πουλήσει ο πατέρας μου το τρακτέρ έκανα τηλεόραση», τόνισε.

Τέλος, σχετικά με τις επιθέσεις που έχει δεχθεί από περαστικούς, ο ίδιος δήλωσε: «Για το “Καφέ της Χαράς” έφαγα πολύ βρισίδι και κάποιοι φίλοι μου δεν μου ξαναμίλησαν. Δύο φορές με έχουν φτύσει στο δρόμο. Έχω υπάρξει ανταγωνιστικός, άλλα δεν μου άρεσαν ποτέ τα γλειψίματα».

Δείτε παρακάτω όσα δήλωσε ο ηθοποιός:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το News24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version