Γιώργος Κοψιδάς: "Είμαι ηθικός αυτουργός σε ένα από τα μεγαλύτερα εγκλήματα της ανθρωπότητας"

Γιώργος Κοψιδάς

Ο ηθοποιός Γιώργος Κοψιδάς μιλά για την απόφασή του να γίνει vegan, για τα χρόνια πριν από την υποκριτική, για τον γάμο, τη συντροφικότητα και τον θεό.

Ο ηθοποιός Γιώργος Κοψιδάς, που χάρισε στο τηλεοπτικό αλλά και θεατρόφιλο κοινό εξαιρετικές στιγμές μέσα από τη σειρά "Κάτω Παρτάλι" και την παράσταση "Ερωτευμένος Σαίξπηρ", είναι ένας τολμηρός και πρωτοπόρος άνθρωπος, με κριτική σκέψη.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο ηθοποιός μίλησε για την απόφασή του να γίνει vegan, λέγοντας χαρακτηριστικά:

ADVERTISING

"Έγινα vegan γιατί πριν από 6 χρόνια έγινε μέσα μου ένα κλικ και συνειδητοποίησα ότι είμαι ηθικός αυτουργός σε ένα από τα μεγαλύτερα εγκλήματα της ανθρωπότητας. Το ότι σκλαβώνουμε, εκτρέφουμε, αναπαράγουμε με πολύ άσχημο τρόπο ζώα για να τρεφόμαστε. Ο άνθρωπος - και δεν το λέω εγώ, το λένε επιστημονικές έρευνες - είναι από τη φύση του φυτοκαρποφάγο ζώο."

Ο Γιώργος Κοψιδάς μίλησε, επίσης, για την πρώτη του δουλειά στα 18 του χρόνια, στην εταιρεία καθαρισμού του δήμου, ενώ αναφέρθηκε στα χρόνια πριν την ηθοποιία:

"Ήμουν ένα πολύ ντροπαλό παιδί και συνεσταλμένο. Με βοήθησε πολύ ο αθλητισμός, έπαιζα μπάσκετ, μετά δούλεψα νύχτα και μετά ήρθε η υποκριτική".

Επίσης, μοιράστηκε τις απόψεις του για τη συντροφικότητα, για τον γάμο και για τον θεό.

24Media Network