Γιώργος Λέντζας: "Είμαστε μαζί με την Χριστίνα Στεφανίδη - Με έκανε άνθρωπο"

Γιώργος Λέντζας - Χριστίνα Στεφανίδη
Γιώργος Λέντζας - Χριστίνα Στεφανίδη WWW.NDPPHOTO.GR

Ο Γιώργος Λέντζας και η Χριστίνα Στεφανίδη είναι ερωτευμένοι. Τι δήλωσε για τη σχέση του και για τις επαφές του με τους Γιώργο Μαυρίδη - Σάκη Τανιμανίδη. Ποιο το πιο περίεργο μήνυμα που έλαβε στα social media.

Ο Γιώργος Λέντζας, τον οποίο γνωρίσαμε από το World Party, αλλά και το Nomads, είναι εδώ και αρκετούς μήνες σε σχέση με την Χριστίνα Στεφανίδη, ένα κορίτσι που έχει συζητηθεί αρκετά.

Οι δυο τους είναι ερωτευμένοι και ο Γιώργος Λέντζας ρωτήθηκε αν σκοπεύουν να προχωρήσουν τη σχέση τους, με τον ίδιο να απαντά:

"Το να προχωρήσει μια σχέση είναι κάτι πάρα πολύ σχετικό. Είμαστε μαζί, περνάμε υπέροχα! Με έκανε άνθρωπο η Χριστίνα".

Ρωτήθηκε, επίσης, για τη σχέση του με τους Γιώργο Μαυρίδη και Σάκη Τανιμανίδη. Όπως είπε:

"Με τον Γιώργο Μαυρίδη μιλάμε, το έχουμε συζητήσει να έρθει για ένα guest στο επεισόδιο. Γενικά όλα καλά. Δεν ξέρω από πού προκύπτει το ότι έγινε κάτι με τον Γιώργο. Με τον Σάκη Τανιμανίδη δεν έχουμε επαφές".

Σε άλλη του συνέντευξη, ο Γιώργος Λέντζας παοκάλυψε το πιο περίεργο μήνυμα που του ήρθε ποτέ από κάποιον μέσω social media!


Το περιέγραψε ως εξής:

"Πριν κάποια χρόνια μου ζήτησε συγκεκριμένα μία κοπέλα, αν και μου ήρθε παρόμοιο μήνυμα και από άντρα, να με πληρώσει για να τη δέσω στο κρεβάτι της και την βρίζω".


SHARE: