GNTM: Η Εύη Ιωαννίδου ποζάρει topless στο Instagram

GNTM: Η Εύη Ιωαννίδου ποζάρει topless στο Instagram

Η Εύη Ιωαννίδου πόζαρε topless με αινιγματικό ύφος και υπό το φως του ήλιου, ενθουσιάζοντας τους ακόλουθούς της. Η φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram.

Την γνωρίσαμε μέσα από τον πρώτο κύκλο του GNTM και έκανε αμέσως αισθητή την παρουσία της, τόσο για το καλλίγραμμο κορμί της και τις ιδανικές αναλογίες μοντέλου που έχει, όσο και για την εκρηκτική συμπεριφορά της στο παιχνίδι, αφού ήταν μία από τις κοπέλες της “τριάδας φωτιά”.

Ο λόγος για την Εύη Ιωαννίδου, η οποία είχε φτάσει στην πεντάδα, αλλά δεν κατάφερε να πάει μέχρι τον τελικό. Ωστόσο, μετά από το ριάλιτι μοντέλων, η μελαχρινή καλλονή συνεχίζει να δραστηριοποιείται στον χώρο του modelling, να κάνει διάφορες φωτογραφίσεις και να συμμετέχει σε projects μόδας.

Η ίδια ανεβάζει κατά καιρούς στιγμιότυπα από τις δουλειές της στο Instagram, λαμβάνοντας θετικά σχόλια, αλλά η τελευταία της ανάρτηση που “μάγεψε” το κοινό της, ήταν κάπως διαφορετική. Η Εύη Ιωαννίδου πόζαρε topless με αινιγματικό ύφος και φορώντας γυαλιά ήλιου, ενθουσιάζοντας τους ακόλουθούς της.

Δείτε τη φωτογραφία:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα