Got: Η Sophie Turner παντρεύτηκε με “παπά” τον… Elvis

Got: Η Sophie Turner παντρεύτηκε με “παπά” τον… Elvis

Ήταν μία τυπική, κλασική και... κιτς γαμήλια τελετή εξπρές στο Λας Βέγκας. Κόστισε μόλις 600 δολάρια, αλλά την παράσταση από τους διάσημους νεόνυμφους και τους επίσης διάσημους καλεσμένους τους κατάφερε να κλέψει ένας "σωσίας" του Έλβις Πρίσλεϊ.

Ύστερα από ενάμιση χρόνο σχέσης, η Sophie Turner, η γνωστή “Sansa Stark” του Game of Thrones και ο αγαπημένος της Joe Jonnas, τραγουδιστής των Jonnas Brothers, είναι πλέον και επίσημα ανδρόγυνο.

Η 23χρονη ηθοποιός και ο 29χρονος τραγουδιστής, ενώθηκαν την Πρωτομαγιά με τα ιερά δεσμά του γάμου σε μία αντισυμβατική τελετή εξπρές και έκπληξη μαζί.

Ο γάμος τους έγινε στο Λας Βέγκας, αμέσως μόλις ο Joe είχε τραγουδήσει με τα αδέλφια του στην σκηνή των Bilboard Music Awards, στα οποία μετείχε και εκείνη ως παρουσιάστρια.

Η τελετή κόστισε μόλις 600 ευρώ και είχε μία εξίσου διάσημη κουμπάρα, τη χυμώδη και ανερχόμενη ηθοποιό Rriyanka Chopra.

Την παράσταση ωστόσο έκλεψε ο “ιερέας”, ή καλύτερα ο άνθρωπος που πραγματοποίησε την τελετή, που δεν ήταν άλλος από έναν… σωσία του Έλβις Πρίσλεϊ με… πορτοκαλοκόκκινο κοστούμι. Ο οποίος παρακολούθησε την ανταλλαγή των γαμήλιων όρκων, δίνοντας στο τέλος την πατροπαράδοτη άδεια για να φιλήσει τη νύφη…

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα