Γρηγόρης Αρναούτογλου: Η απάντησή του στον Σπύρο Παπαδόπουλο για τον “Εκατομμυριούχο”

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Η απάντησή του στον Σπύρο Παπαδόπουλο για τον “Εκατομμυριούχο”
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ant1

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου απαντά στις δηλώσεις του Σπύρου Παπαδόπουλου ότι "δεν είναι και πολύ ωραίος" «Εκατομμυριούχος».

Δηλώσεις στους δημοσιογράφους έκανε το πρωί της Τρίτης ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Ο παρουσιαστής απάντησε στον Σπύρο Παπαδόπουλο και στις δηλώσεις του ότι (μάλλον) δεν του αρέσει ο “Εκατομμυριούχος”, ενώ αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στην πρωινή ζώνη.

Υπενθυμίζεται ότι ο Σπύρος Παπαδόπουλος δήλωσε για τη σημερινή εκδοχή του τηλεπαιχνιδιού:“Δεν το έχω δει. Δεν τον έχω δει ποτέ. Αλλά μου έχουν πει ότι δεν είναι πολύ ωραίο. Ο κόσμος μου το λέει. Με θεωρούν και αρμόδιο. Για τις ερωτήσεις λένε κλπ”.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου απάντησε σχετικά με τις δηλώσεις του Σπύρου Παπαδόπουλο ως εξής: «Δεν με ενοχλούν αυτά τα πράγματα. Δεν υπάρχει πρόβλημα, να είναι καλά ο Σπύρος. Εγώ έχω πάρει μεγάλη αγάπη. Αν το κάνω καλά ή όχι, έχει δικαίωμα ο καθένας να το λέει. Πάει καλά και σε νούμερα και αυτό μας ευχαριστεί. Κάποια μπορεί να πάνε, κάποια όχι.».

«Αν με ρωτάτε αν θα έκανα πρωινό, θα έκανα πρωινό. Το έχω ξαναπεί, μου αρέσει το πρωινό στην τηλεόραση, δεν θα το έκανα έτσι όπως το κάνει ο Γιώργος Λιάγκας. Θα έκανα ψυχαγωγία, θέλω να ξαναφέρω το γέλιο. Θα ξαναέκανα το παλιό εκείνο πρωινό, με τα παιχνίδια, με το γέλιο, με τη χαρά. Η Νάνσυ δεν θέλει να βγει στην τηλεόραση ποτέ. Δεν ξέρω αν θα έκανε πρωινό η Νάνσυ, μπορεί ούτε πίσω από τις κάμερες. Δεν ξέρω αν θα είναι αρχισυντάκτρια στο πρωινό, αν ποτέ έκανα πρωινό», είπε ο ίδιος στη συνέχεια.

Δείτε παρακάτω όσα δήλωσε ο παρουσιαστής:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα