H Lady Gaga πήγε σε δισκοπωλείο στα Εξάρχεια, το βρήκε κλειστό και έκανε αφισοκόλληση

default image

Δείτε την επίσκεψη της Lady Gaga στη γειτονιά των Εξαρχείων. Τι έγραψε για το δισκοπωλείο που ήθελε να επισκεφθεί αλλά προς απογοήτευση της το βρήκε κλειστό (Pics)

Η Lady Gaga επισκέφθηκε λοιπόν τη χώρα μας για την πολυσυζητημένη συναυλία της Παρασκευής.

Αρχικά εμφανίστηκε με κοχύλια στο στήθος, στη συνέχεια φωτογραφήθηκε ημίγυμνη στη σουίτα της στο ξενοδοχείο Μ. Βρετανία, υπέγραψε αυτόγραφα για το κοινό της ντυμένη με κάτι σαν αρχαιοελληνικό στυλ, την επόμενη μέρα τραγούδησε στο ΟΑΚΑ και τέλος, το απόγευμα του Σαββάτου αποφάσισε να κάνει μια βόλτα στην περιοχή των Εξαρχείων για να επισκεφθεί δισκοπωλείο που εξειδικεύεται στα βινύλια.

Πριν πάει στο Ελ. Βενιζέλος για να αποχωρήσει για Βρυξέλλες, η αυτοκινητοπομπή της σταμάτησε στην οδό Διδότου και συγκεκριμένα έξω από το Music Machine.

Η βόλτα της ήταν “ινκόγκνιτο” κοινοποιήθηκε όμως από την ίδια σε όλα τα κοινωνικά της δίκτυα. Η ιδέα της, ήταν να κάνει ένα “πρόμο” για τον καινούργιο της δίσκο Cheek To Cheek που αναμένεται να κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες.

Όπως έγραψε στη σελίδα της στο Facebook, βρήκε το κατάστημα κλειστό και έτσι, αποφάσισε να αφισοκολλήσει έξω από αυτό την αφίσα με το αυτόγραφο της στην τζαμαρία του δισκοπωλείου.

“Stopped by Music Machine Records in Athens to pick up some vinyl and give them a gift but they were closed. So I did some good old fashion street team promo on my own, hope they love it!”, έγραψε χαρακτηριστικά.

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε:

 

Δείτε τις 68 ώρες της Lady Gaga στην Αθήνα μέσα από φωτογραφίες

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα